El PSOE qualifica de ‘nyap’ l’asfaltat de la carretera de can Guasch i exigeix l’alcalde Vicent Marí la seua reparació urgent

El PSOE qualifica de ‘nyap’ l’asfaltat de la carretera de can Guasch i exigeix l’alcalde Vicent Marí la seua reparació urgent
09 abr 2017

El PSOE de Santa Eulària ha tornat a denunciar “l’estat lamentable” en què es troba l’accés per carretera al barri de Can Guasch i el perill que suposen els nombrosos ‘esvorancs’ que els conductors han d’esquivar ‘abans d’accedir a aquesta zona .

El portaveu socialista a l’ajuntament de Santa Eulària, Vicent Torres ‘Benet’, ha qualificat d'”autèntic nyap” la recent actuació municipal per reparar el ferm en diferents trams de la carretera després de les obres realitzades per a la interconnexió dels dipòsits del Puig de sa creu i alguns pous municipals amb el nou dipòsit que entrarà en funcionament quan comenci a operar la dessaladora.

Els socialistes, ja van criticar a finals del passat mes de gener la “falta de previsió” de l’alcalde Vicent Marí en una actuació que estava suposant un “calvari” per a les més de 700 persones que resideixen en aquest barri de Santa Eulària.

Per al portaveu socialista, això d’ara “ens supera”, ja que, tot i que “portem diversos mesos insistint i recordant a l’alcalde totes les molèsties que està ocasionant aquesta actuació als veïns, sembla que per una oïda li entra i per l’un altre li surt. És indignant haver d’aguantar aquesta indiferència quan les obres haurien d’haver finalitzat fa cinc mesos”.

A més, ‘Benet’, davant l’imminent inici de la temporada turística, es pregunta “quantes vegades hauran de tornar a obrir els carrers i quan haurem d’esperar perquè d’una vegada per totes s’asfaltin com déu mana”. “Esperem no haver de lamentar un accident perquè reaccioni l’equip de govern municipal”, ha sentenciat el portaveu municipal socialista.

Santa Eulària des Riu, 9 d’abril del 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>