La FSE, consternada per la mort de Carme Chacón

La FSE, consternada per la mort de Carme Chacón
10 abr. 2017

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE) vol manifestar la seua desolació per la pèrdua de la nostra companya del PSC Carme Chacón, que ha mort als 46 anys. Des d’Eivissa hem rebut aquesta innesperada notícia que suposa un cop molt fort per a totes i tots els militants socialistes .

En nom de la FSE i de totes i tots els companys i simpatitzants socialistes d’Eivissa volem fer arribar el nostre condol a tota la seua família i, molt especialment al seu fill, davant aquests moments de tristesa i dolor.

Carme Chacón, malgrat la seua joventut, va demostrar des de molt aviat la seua passió per defensar els ideals socialistes i es va convertir amb el pas dels anys en una figura molt important del nostre partit, sempre en la seva avantguarda. Tots coneixem la seua fortalesa, eficàcia, sensibilitat i valentia a l’hora d’assolir els reptes i les responsabilitats encomanades per la direcció del partit del qual formava part des dels 16 anys, quan va ingressar a les files de les Joventuts Socialistes de Catalunya. A partir d’aquí, sempre va demostrar el seu compromís amb l’ideari socialista i va iniciar una carrera que la va portar a ser ministre d’Habitatge i la primera ministra de Defensa d’Espanya amb el president José Luis Rodríguez Zapatero.

Adéu, Carme!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *