El PSOE denuncia l’abocament “incontrolat” de vehicles en diverses zones de Sant Joan

El PSOE denuncia l’abocament “incontrolat” de vehicles en diverses zones de Sant Joan
14 mai 2017

El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha denunciat l’abocament de tota mena de vehicles que es troben dispersos en diferents punts del municipi, fins i tot en zones protegides i de gran valor mediambiental.

El portaveu municipal del PSOE, Pep Torres ‘Peret’ ha lamentat aquesta pràctica “incontrolada i cada vegada més freqüent” i ha assegurat que actualment es pot constatar un bon nombre de “punts negres” on es dipositen tota mena de vehicles, a més d’altres residus industrials que “degraden la imatge i el paisatge del nostre camp”.

“Molts ciutadans ens han advertit d’aquesta situació que comença a ser preocupant. Hem comptabilitzat més d’una dotzena de vehicles entre motos, cotxes i furgonetes. Fins i tot hi ha un autocar abandonat i, en alguna zona, la ferralla s’acumula com si es tractés d’un cementiri de cotxes”, ha assegurat el portaveu municipal del PSOE.

Davant aquesta situació els socialistes demanen l’alcalde Antoni Marí ‘Carraca’ “que prengui mesures urgents i contundents” i reclamen intensificar la vigilància per part de la Policia Local. “Hem de posar els mitjans necessaris per posar fi a aquests abocadors il·legals. El nostre entorn és un patrimoni fràgil i forma part del nostre reclam turístic. No podem tolerar aquests abusos mediambientals”, ha sentenciat Pep Torres.

Sant Joan de Labritja 14 de maig del 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>