La FSE-PSOE vol donar el seu suport al company Ramon Roca després dels atacs personals que ha rebut per part del Grup del PP

La FSE-PSOE vol donar el seu suport al company Ramon Roca després dels atacs personals que ha rebut per part del Grup del PP
04 ago 2017

La màxima institució de l’illa ha enviat un comunicat de premsa per defensar l’actuació del nomenament del nostre company i regidor de Santa Eulària, Ramon Roca, com a cap de servei de Turisme seguint un procediment perfectament reglat i sempre d’acord amb la legalitat:

“El govern del Consell d’Eivissa vol manifestar el seu rebuig a les acusacions que ha fet avui el grup del PP en relació a un funcionari de la casa, el qual ha estat nomenat cap de servei de Turisme seguint un procediment perfectament reglat i sempre d’acord amb la legalitat. El PP torna a les pràctiques de “caça de bruixes” contra funcionaris de la institució que tenen activitat política en formacions que no són la seua, com és el cas d’aquest funcionari, que ocupa el càrrec de regidor del PSOE a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu. El PP atempta així contra un dels fonaments de la democràcia, com és la llibertat ideològica, així com la lliure militància i activitat política dels funcionaris públics fora del seu àmbit laboral.
Amb aquesta persecució personal contra un funcionari, el grup popular busca atemorir el conjunt de treballadors del Consell d’Eivissa perquè ni militin ni se signifiquin públicament en partits polítics que no són el PP, la qual cosa és absolutament rebutjable i condemnable.

El govern del Consell d’Eivissa exigeix al grup del PP una rectificació pública de les seues acusacions i que demani disculpes tant a aquest com al conjunt de funcionaris de la institució insular per l’atac personal i gratuït que ha fet avui contra un dels treballadors de la casa.”

Eivissa, 4 d’agost de 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>