Can Misses comptarà amb un nou parc infantil de 3.500m2, amb circuit per a bicicletes i rocòdrom

Can Misses comptarà amb un nou parc infantil de 3.500m2, amb circuit per a bicicletes i rocòdrom
24 ago 2017

La tinent d’alcalde d’Urbanisme, Vies i Obres de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, i l’arquitecte Sílvia Sánchez, de l’equip tècnic guanyador del projecte del parc infantil de can Misses, han presentat el disseny guanyador del parc infantil que es construirà al barri de Can Misses.

En total, s’hi han presentat 4 projectes de diferents despatxos d’arquitectes i finalment el projecte guanyador ha estat Es Parc de s’Illa de l’equip tècnic compost pels arquitectes Sílvia Sánchez, Carlos Velasco i Luis García.

Per a la tinent d’alcalde Elena López, “és un parc infantil basat en una idea innovadora i original perquè el seu disseny té una relació especial inspirada en la mar, el paisatge de l’illa i Dalt Vila com a element arquitectònic distintiu de la ciutat on es troba el parc”.

Al disseny del parc es distingeixen zones anomenades, la mar, la costa, Dalt Vila, els camps i pobles i ses Salines.

El nou parc de can Misses inclou un circuit per a bicicletes que rodeja tota la instal·lació, que tindrà un total de 3.500 m², una zona de jocs d’aventura i tirolina, que era una de les peticions més importants dels infants, una zona esportiva, una zona de jocs per a infant i un altre en la que s’inclou un castell central. També hi ha una zona per a joves de 9 a 12 anys amb pistes poliesportives, rocòdrom i una altra zona de descans per berenar amb ombres, taules i cadires des d’on els adults poden veure el parc.

En aquests moments, l’equip d’arquitectes redacten el projecte executiu i l’obra es licitarà durant els propers dies. La construcció del parc infantil de can misses s’iniciarà durant el mes d’octubre i compta amb un pressupost de 400.000 euros.

El projecte del Parc infantil de can Misses surt d’un procés participatiu que es va dur a terme pel departament d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Pla Municipal de la Infància i l’Adolescència, amb els infants de les escoles de sa Joveria, Can Cantó i Can Misses que analitzaren i votaren les instal·lacions del parc que més els agradaven.

Des de la regidoria de Vies i Obres s’està duent a terme una important feina de millora i ampliació dels parcs infantils de la ciutat amb una planificació per millorar i ampliar tots els parcs del municipi. Durant els darrers dos anys, s’han fet ampliacions i millores a gairebé tots els parcs i s’ha construït un parc nou al barri de platja den Bossa.

Eivissa, 24 d’agost del 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>