L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa la campanya de conscienciació mediambiental ‘Una platja per a tothom’

L’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa la campanya de conscienciació mediambiental ‘Una platja per a tothom’
30 ago 2017

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García i Marcos Chércoles, coordinador del servei de socorrisme Proactiva, han presentat la campanya de conscienciació ‘Una platja per a tothom’ que tindrà lloc durant el mes de setembre a les tres platges del municipi d’Eivissa.

La quarta edició de la campanya “Una platja per a tothom” ofereix activitats de conscienciació per als més petits amb tallers mediambientals i activitats esportives per a totes les edats així com tallers de prevenció i mesures de seguretat a les platges.

Per a la regidora de Medi Ambient, Montse García, la conscienciació sobre el reciclatge de residus a les platges i les mesures de protecció, amb els tallers de reanimació cardiopulmonar i la pràctica de socorrista per un dia, fan que les platges del municipi siguin espais més amables i segurs per a tots els usuaris. “És important conscienciar des de ben petits que la platja és un lloc per a tothom i que sempre s’ha de respectar el medi ambient i mantenir mesures de precaució. Per aquest motiu, tant els socorristes de Proactiva com els voluntaris de Protecció Civil d’Eivissa duran a terme activitats dirigides a tots els usuaris.

Eivissa, 30 d’agost de 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>