La FSE-PSOE celebra el 3r Congrés amb l’objectiu d’avançar cap a un model d’illa “d’èxit” i que conjugui “la convivència i la sostenibilitat”

La FSE-PSOE celebra el 3r Congrés amb l’objectiu d’avançar cap a un model d’illa “d’èxit” i que conjugui “la convivència i la sostenibilitat”
05 oct. 2017

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) celebra els dies 6 i 7 d’octubre el seu 3r Congrés amb l’objectiu de consolidar i ampliar el projecte socialista dins les institucions i la societat eivissenca, així com per encarar el partit cap a les eleccions municipals i autonòmiques del 2019. Una nova etapa que suposarà el segon mandat com a secretari general per a Vicent Torres Guasch, després d’haver estat escollit en el procés de primàries celebrat el passat mes de juny.

Un total de 62 delegats i delegades de les diferents agrupacions socialistes d’Eivissa participen al Congrés, durant el qual es debatran propostes per consolidar el model de canvi iniciat l’any 2015, potenciant-lo i gestionant-lo per a culminar amb èxit aquest model d’illa que ha d’assegurar, en tot moment, un creixement econòmic sostenible en el temps, respectuós amb el territori i que asseguri la qualitat de vida i convivència del conjunt de la ciutadania.

El contingut de les diferents esmenes presentades per les agrupacions d’Eivissa seran debatudes i votades pels delegats i les delegades en el plenari per a la seua aprovació i incorporació definitiva a la ponència marc. Aquest document s’articula a partir de tres blocs fonamentals: Èxit, Convivència i Sostenibilitat, i estableix els paràmetres que regiran els objectius i el pla de feina dels socialistes d’Eivissa per assolir els seus objectius de futur.

Durant el Congrés també s’elegirà la nova Comissió Executiva a proposta del secretari general, Vicent Torres, així com els cinc membres que representaran Eivissa al Consell Polític del PSIB-PSOE.

El 3r Congrés de la FSE-PSOE se celebrarà a les instal·lacions de l’extensió Universitària de les Illes Balears (UIB) a Eivissa, a l’edifici de l’antiga Comandància. S’iniciarà divendres 6 d’octubre a les 17.30 hores i continuarà dissabte 7 d’octubre durant tot el matí, fins a la cloenda, prevista a les 13 hores amb la participació de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *