Vicent Torres: “Els Socialistes d’Eivissa, estam preparats, preparades, per oferir el millor futur a la nostra societat”

Vicent Torres: “Els Socialistes d’Eivissa, estam preparats, preparades, per oferir el millor futur a la nostra societat”
07 oct. 2017

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha tancat el 3r Congrés amb l’elecció de la nova Comissió Executiva i amb una crida del secretari general, Vicent Torres, a seguir treballant amb la “prioritat” de les persones: “Els Socialistes d’Eivissa, estam preparats, estam preparades per seguir treballant, dia a dia, en favor de les persones i de la nostra illa, per guanyar-nos el futur, el millor futur que puguem oferir a la nostra societat”, ha dit en el seu discurs.

Vicent Torres ha destacat alguns dels eixos polítics dels socialistes a les institucions d’Eivissa per als pròxims anys, destacant les polítiques en favor de les persones i del territori. “Volem avançar en un model que sigui d’èxit. Però mai podrem parlar d’èxit, si aquest model no assegura la sostenibilitat i la convivència. Sostenibilitat social, econòmica i territorial, econòmica i social. Una sostenibilitat que no serà possible si ajudam les famílies a accedir a un habitatge”.

“La lluita contra el lloguer turístic il·legal, que serà més efectiva gràcies a la nova llei turística. Projectes com la construcció d’habitatges públics darrere de la Comissaria, seran possibles perquè els governs socialistes tenim molt clares quines són les nostres prioritats.”

Transport gratuït fins als 18 anys

Torres ha anunciat que “els socialistes farem que els estudiants també tenguin transport gratuït fins als 18 anys. Més de 10.000 joves d’Eivissa tendran targeta per poder viatjar en autobús gratuïtament. I ho farem ben prompte, aquest mateix hivern serà una realitat.”

En matèria territorial, el secretari general ha afirmat que “aprovarem el primer pla d’ajudes per recuperar el paisatge rural. Serà la primera vegada que la gent de camp de la nostra illa rebrà el suport de l’administració pública pel manteniment del paisatge. Mai abans a Eivissa s’havia proposat un programa tan ambiciós en favor del territori. Les famílies que durant generacions s’han ocupat de cuidar la nostra terra, per primera vegada veurà aquest esforç reconegut. Mai abans havien rebut cap ajuda. Els socialistes d’Eivissa, perquè estimam la nostra gent i la nostra terra, ho farem realitat.”

Armengol: “Hem prioritzat les necessitats reals davant les retallades”

La secretaria general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha tancat el 3r Congrés de la FSE-PSOE agraint a “Vicent Torres i al seu equip la feina feta en els darrers anys”, recordant “els difícils moments” en una situació de “majories absolutes del PP”, que “obligaven a fer una profunda reflexió per sortir amb força i amb confiança per posar en marxa els objectius d’un projecte socialista fet per servir a la ciutadania”.

La secretària general ha fet balanç de les polítiques socialistes, que el PSIB-PSOE vol consolidar en el que resta de mandat fins al 2019: “Hem prioritzat les necessitats reals davant les retallades, impulsant iniciatives que han permès la millora en l’educació, la salut i el treball”, ha destacat.

Armengol ha animat els i les socialistes d’Eivissa a continuar treballant “fent realitat els compromisos”, com ha estat el de començar a resoldre els problemes de l’aigua que patia l’illa.

La secretària general i presidenta de la Comunitat ha posat l’accent en la millora de les condicions laborals i salarials dels treballadors i de les treballadores, que ha estat possible gràcies a acords com el que s’ha firmat al sector de l’hostaleria, “perquè 137.000 treballadores i treballadores de les Illes vegin els seus salaris augmentats en un 17% fins al 2021”.

Armengol ha repassat també les reivindicacions que mantendran els Socialistes davant del Govern de l’Estat, exigint un nou sistema de finançament autonòmic i nou Règim Especial per a Balears, amb propostes concretes com és la reclamació que “el 75% del descompte s’apliqui també per viatjar a la península”.

Nova Executiva i membres del Consell Polític
El 3r Congrés de la FSE-PSOE ha finalitzat amb l’elecció de la nova Comissió Executiva i de la llista dels membres que formaran part del Consell Polític del PSIB-PSOE, que han rebut un 87% i un 88% de vots favorables, respectivament.

COMISSIÓ EXECUTIVA

JUAN MANUEL NAVARRO MARÍ, PRESIDENT
VICENT TORRES GUASCH, SEC. GENERAL
PEPA MARÍ RIBAS, SEC. ORGANITZACIÓ
MARTA DÍAZ PASCUAL, SEC. TREBALL I RELACIONS EXTERIORS
ÁNGEL LUIS GUERRERO DOMÍNGUEZ, SEC. POLÍTICA MUNICIPAL
JOSÉ LUIS LÓPEZ SANCHO, SEC. TERRITORI, MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT
SOFÍA HERNANZ COSTA, SEC. RELACIONS INSTITUCIONALS
EDUARDO SÁNCHEZ GUZMÁN, SEC. ECONOMIA, TURISME I ESPORTS
CARMEN ROIG TORRES, SEC. POLÍTICA SOCIAL I BENESTAR
MARCO ANTONIO GUERRERO MORENO, SEC. AFILIACIÓ
AIDA ALCARAZ MARTÍNEZ, SEC. IGUALTAT
ALFONSO MOLINA JIMÉNEZ, SEC. ACCIÓ ELECTORAL, IDEES I PROGRAMES
ANTONIO LORENZO BUSTAMANTE, SEC. MILITÀNCIA
RAMON ROCA MÉRIDA, SEC. COMUNICACIÓ I XARXES
ELENA LÓPEZ BONET, SEC. RELACIONS AMB LA CIUTADANIA
ENRIC CASANOVA PEIRÓ, SEC. DE MITJANS, EDUCACIÓ I CULTURA

CONSELL POLÍTIC PSIB-PSOE

JOSÉ MARIA COSTA SERRA
IRANTZU FERNÁNDEZ PRIETO
JOAN MARÍ SERRA
JOSEP MARÍ RIBAS
JOSÉ TORRES TORRES

Eivissa, 7 d’octubre de 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *