El PSOE de Santa Eulària denuncia la “nefasta” execució de les obres viàries d’accés a la Urbanització Siesta

El PSOE de Santa Eulària denuncia la “nefasta” execució de les obres viàries d’accés a la Urbanització Siesta
09 nov. 2017

El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària ha denunciat la “nefasta i incompleta” execució de les obres de condicionament dels carrers del Puig d’en Fita que donen accés a les urbanitzacions Siesta i Buenavista. Els Socialistes critiquen que aquestes obres no es corresponen amb l’acordat en el ple celebrat el 31 de maig de 2016, en el qual, a iniciativa del PSOE, es va aprovar per unanimitat una moció que sol·licitava la millora dels carrers Els Clavells, Amarantos , Rosales i Begònies, tenint en compte “l’estat lamentable” que presentaven.

L’actuació municipal per dur a terme aquestes millores no es va iniciar fins al començament de la passada temporada d’estiu, quan es va procedir a la reposició asfàltica del carrer Amarantos, que dóna accés a la Urbanització Bonavista i on resideixen un centenar de famílies. Aquesta primera actuació, tal com assenyala el portaveu del grup municipal socialista, Vicent Torres ‘Benet’, “no ha solucionat el problema” de l’arranjament dels laterals d’aquesta via i no presenta les suficients condicions que garanteixin la seva posterior conservació en matèria de neteja. En aquest sentit, el PSOE adverteix de la impossibilitat perquè puguin operar els vehicles escombradora donada l’estretor dels marges, “el que fa que s’acumulin restes en els laterals del carrer”. A més, la reposició asfàltica realitzada no soluciona el risc de derrapatge dels vehicles, ja que l’aglomerat que cobreix el carrer no és antilliscant, “com es va comprometre a instal·lar l’equip de govern”.

D’altra banda, en la moció aprovada es contemplava la gestió municipal perquè, abans de procedir a l’asfaltat amb material antilliscant, l’Ajuntament es dirigís a la companyia Telefònica per tal de retirar els pals situats al mig de la calçada del Carrer Clavells en direcció a la mateixa urbanització Bonavista, així com els situats als carrers Montemar i Valverde.

No obstant això, el PSOE denuncia que, després d’un mes amb el carrer tancat, aquest es troba “en pitjors condicions”, ja que, tot i haver-lo eixamplat, els pals telefònics no han estat retirats, i això suposa un major perill per als conductors, doncs, ara, els pals apareixen més centrats, “augmentant la sensació d’estar enmig de la calçada” que, d’altra banda, no ha estat asfaltada.

Finalment, els socialistes denuncien la situació que afecta els carrers
Els rosers i Begònies on encara no s’ha fet cap tipus d’actuació. “Tot el contrari: amb el pas del temps estan més deteriorades, i en aquesta última (carrer Begònies), on es troben els contenidors de residus urbans, la brutícia s’acumula com si es tractés d’un abocador il·legal incontrolat, tal com hem anat denunciant”, ha recordat Vicent Torres.

Santa Eulària des Riu, 9 de novembre de 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *