Els Pressupostos 2018 del Govern Balear “consoliden la recuperació de les polítiques en favor de les persones”

Els Pressupostos 2018 del Govern Balear “consoliden la recuperació de les polítiques en favor de les persones”
13 nov. 2017

La consellera balear d’Economia, Catalina Cladera, ha presentat el projecte de Pressupostos del Govern Balear per al 2018 en una reunió amb militants de la Federació Socialista d’Eivissa. Uns comptes públics del govern de canvi de la socialista Francina Armengol que suposaran un notable increment dels recursos al Consell d’Eivissa respecte a l’any anterior, de l’11%, i noves inversions públiques a l’illa com les noves escoles de Santa Eulària i Sant Josep, l’ampliació del centre de Sant Carles, la reforma de l’IES Isidor Macabich, o la reforma de l’antic Hospital Can Misses i el servei d’hemodinàmica al nou.

Destaca notablement les inversions en habitatge: A Eivissa el Govern Balear construirà quatre promocions, que suposaran un total de 206 habitatges públics.

El secretari general de la FSE-PSOE i president del Consell, Vicent Torres, ha manifestat que “amb aquest Pressupost 2018 el Govern consolida la recuperació de les polítiques en defensa de les persones, les polítiques en favor de la igualtat, que són la senya d’identitat del Partit Socialista”.

Torres ha destacat les inversions en habitatge, educació, salut i els projectes finançats a càrrec de l’impost turístic, com seran l’Escola d’Hoteleria del Campus de sa Coma, el passeig de ses Figueretes o el projecte de recuperació del litoral des de Cala de Bou a Cala Gració.

La consellera Catalina Cladera ha explicat que aquests són els pressuposts més alts de la història recent de la nostra comunitat, superaran els 5.000 milions d’euros. Un increment que “revertirà sobre el benestar del conjunt de la ciutadania i contribuirà a millorar el repartiment de la riquesa”.

També ha recordat que aquests pressuposts “no són tot el bo que podrien ser per les restriccions del Govern central”, de manera que Balears seguirà exigint a Madrid “un tracte just per a les nostres illes i que arribin els recursos que necessitam per donar els serveis que mereixem”.

Eivissa, 13 de novembre de 2017

Enllaç a la presentació dels Pressupostos CAIB 2018: http://www.caib.es/pidip2front/jsp/adjunto?codi=2126400&idioma=ca

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *