Antonio Lorenzo és elegit nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni

Antonio Lorenzo és elegit nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni
30 nov. 2017

Antonio Lorenzo ha estat elegit nou secretari general de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni de Portmany, després de l’assemblea que tanca el procés de renovació de les comissions executives dels diferents grups socialistes municipals a la nostra illa.

Amb la mirada posada en les properes eleccions municipals, insulars i autonòmiques del 2019, Lorenzo ha assegurat que assumeix aquesta nova etapa al capdavant dels socialistes portmanyins amb l’objectiu de fer una agrupació “forta i unida; oberta a la gent, i perquè el PSOE segueixi sent el referent de l’esquerra a Sant Antoni”.

Un repte que necessàriament passa per la unió i el suport de “tota la militància” i que “ens ha de permetre guanyar les pròximes eleccions, perquè puguem continuar duent a terme les polítiques progressistes que tanta falta fan al nostre municipi”.

El nou secretari general ha destacat la feina feta per l’anterior executiva que ha dirigit Josep Marí Costa ‘Marge’ al llarg dels últims cinc anys. Lorenzo ha agraït el seu compromís i dedicació “en una etapa dura, amb moments bons i dolents, però que sempre ha afrontat amb valentia i coratge”.

Per la seva banda, Josep Marí ‘Marge’, ha fet balanç de la seva gestió i ha tingut unes paraules emocionades cap a les persones que l’han acompanyat durant els últims anys com a secretari general i als que també ha agraït “les hores de treball i la dedicació per enfortir el projecte socialista a Sant Antoni”.

El president del Consell d’Eivissa i secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, també ha estat present a l’assemblea de constitució de la nova Comissió Executiva per traslladar tot el suport dels socialistes i per animar-los a treballar per aconseguir els seus objectius.

La nova Comissió Executiva la completen: Joan Marí Serra, President; Aída Alcaraz, secretària d’Organització i Política Municipal; Simón Planells, secretari d’Economia i Hisenda; Lucía Prats, secretària d’Acció Electoral i Igualtat; Manuel Angorrilla, secretari d’Ocupació i Treball; Azahara Peña, secretària de Participació Ciutadana i Xarxes Socials; Julio Alonso, secretari de Militància i, finalment, Mari Carmen i Antonio Mancebo, vocals.

Sant Antoni de Portmany, 30 de novembre del 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *