La FSE-PSOE exigeix a Podemos i Més que es comprometin en la resolució dels problemes urbanístics d’Eivissa

La FSE-PSOE exigeix a Podemos i Més que es comprometin en la resolució dels problemes urbanístics d’Eivissa
05 des. 2017

La FSE-PSOE vol fer públic el seu malestar pel posicionament partidista de Podemos i Més en contra de la disposició transitòria 14 del projecte de Llei d’Urbanisme, que es votarà demà al Parlament de les Illes Balears. Aquesta disposició permetrà resoldre alguns dels problemes heretats d’anys del govern de PP en zones com Cala Tarida o Platja d’en Bossa, per una gestió territorial i del sòl al servei únicament de l’especulació urbanística.

La FSE-PSOE considera que Podemos i Més han optat per la via fàcil, sense interessar-se per la resolució dels problemes urbanístics que pateixen zones com Platja d’en Bossa o Cala Tarida, de falta de sòl públic, ordenació, adequació dels vials, etc.

La FSE-PSOE també vol desmentir rotundament que hi ha cap benefici a empresaris locals: en el cas de la platja d’en Bossa, la disposició transitòria impedeix un desenvolupament major i, en cap cas, permetrà el projecte de camp de golf, ja que queda fora de l’àmbit del sector 1.23.

L’objectiu de la norma és poder incorporar al planejament urbanístic construccions actuals, fetes amb llicència municipal i amb llicència d’activitat, per tal que es puguin realitzar les corresponents cessions de sòl públic, recepcionar les obres d’urbanització i definir una ordenació correcta de totes les instal·lacions turístiques i recreatives.

La FSE-PSOE vol insistir que en cap cas no es legalitzen obres fetes sense llicència.

A més, aquesta disposició tendrà efectes en altres zones el municipi que també varen patir una situació semblant, a causa d’anys de desgavells dels governs del PP. Amb això, la FSE-PSOE vol insistir que no es tracta de cap Llei amb “nom i cognoms”, sinó que per desgràcia aquests problemes heretats es varen donar a molts punts de territori.

La FSE-PSOE seguirà defensant una gestió en favor de l’interès general, mentre tengui responsabilitats de govern, i no caurà en la demagògia i el populisme d’aquells que prefereixen fer partidisme en comptes de resoldre els problemes dels vesins dels nostres municipis, o d’aquells altres que ara voldrien premiar els que varen actuar malament aprofitant-se de la falta de control i de disciplina urbanística.

Eivissa, 4 de desembre de 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *