Les JSEi lliuren Creu Roja les joguines recollides en la campanya solidària de Nadal

Les JSEi lliuren Creu Roja les joguines recollides en la campanya solidària de Nadal
19 des. 2017

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa (JSEi) han fet lliurament als responsables de l’Assemblea Insular d’Eivissa i Formentera de Creu Roja Espanyola, les joguines recollides dins la campanya solidària que l’organització va posar en marxa a començaments d’aquest mes de desembre a la nostra illa.

El secretari general de les JSEi, Alan Ripoll, ha valorat molt positivament la resposta dels ciutadans i les ciutadanes que hi han col·laborat i ha assenyalat que “gràcies a les aportacions de les famílies eivissenques que han participat en aquesta campanya solidària de Nadal, més d’un centenar de boixes i boixos tendran el seu regal aquestes festes”.

Aquesta iniciativa s’afegeix a d’altres que les JSEi realitzen a Eivissa amb l’objectiu d’ajudar a les famílies amb menys recursos econòmics, per tal de facilitar la integració dels seus fills i filles. L’última va tenir lloc el passat mes de setembre coincidint amb l’inici del curs escolar, quan es va recollir una quantitat significativa de material escolar que els voluntaris de Creu Roja varen distribuir entre els seus alumnes de les classes de reforç.

Eivissa, 19 de desembre del 2017

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *