Sant Antoni sanciona nou locals del West per contaminació acústica

Sant Antoni sanciona nou locals del West per contaminació acústica
05 gen. 2018

L’Ajuntament de Sant Antoni ha notificat la resolució definitiva d’una desena d’expedients sancionadors corresponents a nou locals situats al West End que havien estat denunciats aquest estiu per mantenir les portes obertes i provocar contaminació acústica.

Les sancions sumen 9.051 euros i un total de 35 dies de tancament, entre tots els establiments penalitzats, tancament que s’han de realitzar a partir de l’1 de juny. La normativa municipal preveu per als casos d’incompliment reiteratiu la possibilitat de decretar un tancament d’entre 1 i 14 dies. Sis dels locals infractors hauran de tancar un dia, un altre local tancarà dos dies, hi ha un establiment que acumula dues sancions de deu i tres dies, i un altre local que haurà de tancar durant dues setmanes.

A aquesta desena d’expedients amb proposta de resolució definitiva cal sumar altres 44 oberts pel consistori durant 2017, que segueixen en tramitació, contra establiments que incomplien l’ordenança reguladora de remors per romandre amb les portes obertes.

Dels 44 expedients sancionadors que s’estan tramitant per aquest motiu, 28 comporten una mesura accessòria de tancament del local per diferents períodes. En total, els establiments infractors sancionats amb aquesta mesura pendents de resolució sumen 93 dies de tancament. Quant a l’import de les sancions econòmiques corresponents a aquests 44 expedients, sumen 34.480 euros.

Sant Antoni de Portmany 5 de gener de 2017.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *