Pepa Marí: “Els usuaris de la T-Jove són els que definiran el model de mobilitat que hi haurà a Eivissa”

Pepa Marí: “Els usuaris de la T-Jove són els que definiran el model de mobilitat que hi haurà a Eivissa”
09 gen. 2018

El Consell d’Eivissa ha iniciat l’emissió de la nova T-Jove, la targeta de transport públic gratuït per als menors de 18 anys de l’illa d’Eivissa. La consellera de Territori i Mobilitat, Pepa Marí, acompanyada de la delegada d’Educació, Marga Ferrer, que col·laboren en l’emissió de les targetes als instituts, ha presentat la posada en marxa dels nous títols de transport. La T-Jove s’emetrà als alumnes d’ensenyament secundari que la sol·licitin, actualment hi ha uns 7.000 estudiants de 12 a 18 anys a tota l’illa, a través de tres punts d’emissió de targetes que s’instal·len als mateixos centres. Les famílies dels menors de 12 anys poden obtenir la T-Jove a la seu del Consell d’Eivissa, amb un reforç del servei d’emissió de targetes de transport públic que també s’ha posat en marxa avui i que estarà obert de dilluns a divendres en horari de 9 a 18.30 hores.

Els alumnes de l’Institut Balàfia, a Sant Llorenç, són els primers beneficiaris de la nova T-Jove. Fins a finals de febrer, l’emissió de targetes es farà a un total de 18 centres públics i concertats d’ensenyament secundari. El Departament de Transports també estudia ampliar el calendari, en el cas que sigui necessari, i atendre les peticions que s’han rebut per part d’alguns centres privats d’ensenyament secundari.

La consellera Pepa ha destacat l’interès en què s’ha posat en marxa la nova mesura del Consell d’Eivissa en favor del transport públic: “Ens fa molta il·lusió, perquè entenem que serà molt positiu. El públic objectiu, els al·lots, són gent molt agraïda, i esperam que en puguin fer ús i que s’impliquin, que vegin el transport regular com a seu, perquè és el futur del transport públic. Aquestos boixos i boixes als quals ara feim la targeta, són el que definiran el model de mobilitat que hi haurà en els pròxims anys a Eivissa. Si s’impliquen amb el transport públic i el fan seu, hem guanyat el futur”, ha dit Pepa Marí, que ha donat les gràcies a la delegada d’Educació i als directors dels centres educatius per la seua disposició i col·laboració per fer possible l’emissió de les targetes als mateixos centres.

Marga Ferrer ha dit que “és una bona opció, per evitar que s’hagin de desplaçar al Consell. Els centres s’organitzen, de manera que surten en grups, en uns minuts es fan la targeta, i no perden classe. Pensam que és un benefici pels al·lots i per a les famílies”.

Eivissa, 9 de gener del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *