La FSE-PSOE denuncia que el Govern Rajoy continua donant l’esquena a Eivissa per la manca d’efectius policials

La FSE-PSOE denuncia que el Govern Rajoy continua donant l’esquena a Eivissa per la manca d’efectius policials
10 gen. 2018

La FSE-PSOE vol fer públic el seu malestar de la postura del Govern de Mariano Rajoy de continuar donant l’esquena a Eivissa amb la falta d’efectius de cossos i forces de seguretat de l’Estat.

Les declaracions de la delegada del Govern a Balears, Maria Salom, donant la culpa de la falta de reforços al fet que els pressupostos generals de l’Estat per al 2018 no estiguin aprovats, és totalment imprestable. La decisió de mobilitzar agents de la Policia i Guàrdia Civil per reforçar la seguretat de determinats territoris no pot quedar supeditada, en cap cas, a l’aprovació del nou pressupost.

Els Socialistes rebutjam totalment les excuses del Govern Rajoy per no comprometre un reforç d’agents de policies i guàrdies civils i seguirem treballant per exigir que l’illa d’Eivissa estigui suficientment dotada quant a seguretat, tant per evitar casos de robatoris i altres delictes, com per combatre l’increment de la sinistralitat a les carreteres de l’illa.

Des de la FSE-PSOE recordam que les retallades del Govern Rajoy a Eivissa durant els últims anys han afectat molts àmbits, tant de serveis com d’inversions que la nostra illa ha deixat de rebre o que s’han vist retardades. Però és especialment greu en la falta d’efectius de Policia Nacional i Guàrdia Civil, el que ha provocat un creixent malestar entre la ciutadania d’Eivissa.

La FSE-PSOE confia que la nova directora insular de l’Administració de l’Estat, Neus Mateu, faci seues aquestes preocupacions i les traslladi als seus superiors, en les noves responsabilitats que ha assumit amb el càrrec, per al qual li donam l’enhorabona i li manifestam els nostres millors desitjos.

Amb el nomenament de Neus Mateu, el Partit Popular ha tancat una etapa de quasi un any sense designar la persona responsable d’aquest càrrec, el que ha demostrat molt poc interès del partit que presideix José Vicente Marí Bosó en fer que l’administració de l’Estat funcioni a la nostra illa i que resolgui problemes que patim com la falta d’agents policials.

Eivissa, 10 de gener del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *