El PSOE recorda que Pepa Costa sí que hauria d’haver dimitit per la nefasta planificació de les carreteres de Sant Joan i Jesús

El PSOE recorda que Pepa Costa sí que hauria d’haver dimitit per la nefasta planificació de les carreteres de Sant Joan i Jesús
11 gen. 2018

El grup del PSOE al Consell d’Eivissa vol mostrar la seua indignació per les manifestacions del grup del PP, que ha exigit la dimissió de la consellera Pepa Marí sense cap motiu i com a “rabieta” d’haver quedat en evidència davant la ciutadania respecte als problemes que varen provocar en la construcció de la travessia de Jesús i de la carretera de Sant Joan.

El grup Socialista considera inaudit que el PP demani la dimissió de la consellera que ha hagut de resoldre tots els problemes de planificació que varen provocar ells mateixos durant el mandat 2011-2015, començant per la decisió d’executar les obres de la travessia abans de fer el desdoblament i la nova variant, i a més sense cap previsió de possibles troballes arqueològiques. Un seguit de problemes que ha hagut de resoldre l’actual consellera, sense que l’anterior, Pepa Costa, encara no hagi ni tan sols demanat disculpes.

En el cas de la carretera de Sant Joan, el PP va retardar les obres per eliminar el carril bici, va decidir la ubicació de la planta asfàltica amb el rebuig de tots els vesins i tampoc va preveure troballes arqueològiques.

És evident que és Pepa Costa qui fa temps que hauria d’haver dimitit, com a responsable de tots aquests problemes que l’actual govern ha hagut d’afrontar.

Respecte al desdoblament de Ca na Negreta i nova variant de Jesús, la ciutadania pot estar tranquil·la perquè l’actual govern del Consell no repetirà els errors que va cometre el PP durant el mandat de Pepa Costa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *