La FSE-PSOE demana al Govern la licitació de l’ascensor del pàrquing de Can Misses

La FSE-PSOE demana al Govern la licitació de l’ascensor del pàrquing de Can Misses
07 març 2018

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), tenint en compte les dificultats per arribar a un acord amb la concessionària del pàrquing de l’hospital de Can Misses, ha demanat a la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears que tregui a licitació el concurs per poder construir l’ascensor del pàrquing d’aquest hospital i, d’aquesta manera, posar fi al problema d’accessibilitat que pateixen molts usuaris per la manca d’aquesta infraestructura.

Segons el diputat socialista i membre de l’executiva de la FSE-PSOE, Enric Casanova, “ja no podem dependre de la voluntat de la concessionària i no podem estar eternament esperant que l’empresa que explota el pàrquing de l’hospital Can Misses d’Eivissa doni la passa i solucioni el problema”.

Per Enric Casanova, “hauria estat molt més senzill” corregir aquesta deficiència mentre es feia l’obra. Per tant, “és una llàstima que els dirigents del Partit Popular, que ara tant reclamen, no se n’haguessin donat compte d’aquesta necessitat a la modificació que ells mateixos varen introduir l’any 2015”.

En qualsevol cas, el diputat eivissenc considera que aquesta millora “serà una realitat ben aviat, gràcies a la sensibilitat del Govern de les Illes Balears i, sobretot, perquè ja existeix una disponibilitat pressupostària per poder realitzar aquesta millora i també el corresponent projecte tècnic”. A més, segons Enric Casanova, la setmana passada, “la subdirecció d’Infraestructures del Servei de Salut va emetre l’informe preceptiu previ a la contractació de l’obra i ara ja comptem amb els tràmits administratius, que són lents però que ens donen seguretat per fer bé les coses”.

Eivissa, 7 de març del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *