Pilar Costa exposa les polítiques pioneres d’igualtat de l’executiu Balear a l’Escola de Bon Govern que organitza el PSOE

Pilar Costa exposa les polítiques pioneres d’igualtat de l’executiu Balear a l’Escola de Bon Govern que organitza el PSOE
18 març 2018

La consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, ha participat com a ponent dins les jornades que, sota el títol L’Escola de Bon Govern, el PSOE ha organitzat a Madrid amb l’objectiu de reflexionar sobre l’acció de govern dels socialistes i formar als càrrecs i als militants de cara a les eleccions del 2019.

A més de la consellera eivissenca, una àmplia delegació del PSIB-PSOE, encapçalada per la secretària general, Francina Armengol, ha exposat les polítiques pioneres que en els diferents àmbits socials s’estan portant a terme per part de l’equip de govern de la comunitat autònoma.

D’aquesta forma, Pilar Costa ha estat l’encarregada de donar a conèixer les accions impulsades des de l’executiu Balear en matèria d’igualtat, participant al taller “Feminisme i Europeisme: Valors Socialistes”, on ha exposat mesures com el Pacte social i polític Contra les Violències Masclistes de Balears, que a diferència de l’Estatal ja s’està desenvolupant amb partides pressupostàries concretes. També ha parlat d’altres mesures com la Llei d’Igualtat aprovada pel Parlament, el fet de garantir un any de feina a totes les dones víctimes de violències masclistes o la lluita contra la precarietat laboral, que afecta especialment a les dones.

Per la seua part, la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha participayt a la MasterClass “L’Espanya Autonòmica”, moderada pel secretari de Política Federal del PSOE, Patxi López, i en la qual participat gairebé la totalitat de presidents i presidentes autonòmiques socialistes.

Aquestes jornades pretenen ser una gran plataforma oberta de debat per reflexionar sobre l’acció de governs socialdemòcrates i teixir xarxes amb la ciutadania, ja que també han participat experts en diversos àmbits, professionals i activistes. Al mateix temps, esdevenen un fòrum obert a tota la militància i compten amb cinc Masterclass, setze tallers, dos diàlegs i diverses activitats fins a la clausura que ha estat a càrrec del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Eivissa, 18 de març del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *