Aída Alcaraz: “Avui ens han negat la tranquil·litat de denunciar qualsevol vexació, violació o agressió soferta en contra de les dones”

Aída Alcaraz: “Avui ens han negat la tranquil·litat de denunciar qualsevol vexació, violació o agressió soferta en contra de les dones”
26 abr. 2018

La secretària d’Igualtat de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha lamentat que la sentència que condemna a nou anys de presó als membres de ‘La Manada’ suposa “un altre pas més en contra de la igualtat i de la dona” i que “hi ha alguna cosa que no s’està gestionant bé quan es basa en matisos lèxics la gravetat d’un fet”, en relació a l’argumentació judicial que ha servit per justificar aquesta sentència.

Segons Alcaraz “avui ens han negat la tranquil·litat de denunciar qualsevol vexació, agressió, violació i abús sofert en contra de les dones”. Per això la secretària d’Igualtat de la FSE considera que amb aquesta sentència es demostra una vegada més que “el nostre sexe ens ha condicionat històricament i culturalment i ara que teníem l’oportunitat de fer un pas en aquesta lluita per la igualtat se’ns ha tancat una porta, la més important, la Justícia”.

Finalment, Aida Alcaraz, igual que han anat manifestant altres dirigents socialistes al llarg d’aquesta tarda, ha recordat que no es poden establir matisos quan es tracta d’analitzar i jutjar l’agressió del tipus que sigui a una dona. D’aquesta manera, ha conclòs categòricament assegurant que “No és No, ho diguis o no ho diguis, posis cara de fàstic o romanguis impassible. Només és SÍ, si diem SÍ; i si no, no he consentit”.

Eivissa, 26 abril 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *