La FSE-PSOE reclama pensions dignes i millores laborals en la manifestació de l’1 de Maig

La FSE-PSOE reclama pensions dignes i millores laborals en la manifestació de l’1 de Maig
01 maig 2018

La Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha participat activament en la manifestació de l’1 de maig, convocada a la nostra illa pels sindicats majoritaris UGT i CCOO, “per seguir fent feina i reclamant les millores necessàries per als nostres treballadors i treballadores i els i les nostres pensionistes”.

El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, hi ha destacat la importància d’aquest 1 de maig perquè suposa “una nova oportunitat” de fer front les polítiques derivades de la reforma laboral del PP, “que només han servit per afavorir la devaluació les pensions i els salaris, la contractació temporal i la sortida del mercat laboral de moltes persones”.

La comitiva socialista ha transcorregut pels carrers d’Eivissa exhibint una pancarta amb el lema “Ara, pensions dignes”, una de les reivindicacions centrals de la concentració que ha estat convocada pels sindicats majoritaris i recolzada pels partits de l’esquerra progressista.

Precisament els dirigents de la FSE-PSOE han destacat la importància que ha suposat la recuperació aquesta legislatura del diàleg social, “fruit de la bona sintonia” amb els sindicats convocants. Aquesta situació hi ha contribuït “decisivament” a l’hora de crear llocs de feina de qualitat a les nostres illes. Per això, “la presència de les i els socialistes eivissencs ha de ser un estímul per potenciar aquest front comú que reclama més drets pels nostres treballadors i treballadores i la millora de les condicions laborals”.

Eivissa, 1 de maig del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *