El PSOE reclama la reparació “integral” dels camins de Sant Joan

El PSOE reclama la reparació “integral” dels camins de Sant Joan
04 maig 2018

El portaveu del PSOE a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja, Pep Torres ‘Peret’, ha anunciat la presentació d’una moció per part del grup socialista perquè el ple municipal aprovi un “pla integral de millora” destinat a l’arranjament dels principals camins rurals, tenint en compte “el pèssim estat que presenten molts d’ells” i que les actuacions puntuals de reparació que es realitzen cada any “només serveixen per llençar els diners”.

Els socialistes denuncien la situació que afecta camins de titularitat municipal com els que envolten i connecten la zona de Balàfia amb Sant Llorenç o Santa Eulària i els situats al Camí Vell de Portinatx, on els pegats que es realitzen després de l’època de pluges, “tot just duren uns mesos”.

Per això, Pep Torres considera fonamental que l’Ajuntament porti a terme un pla estratègic perquè, de forma progressiva i esglaonada, es vagin reconstruint tots i cada un dels camins més deteriorats, “en comptes d’anar tapant forats com s’ha anat fent fins ara”.

El PSOE, encara que és conscient que aquests camins són utilitzats diàriament pels vesins, és partidari de dur a terme una actuació integral “encara que això suposi restringir durant un temps el trànsit rodat a mesura que es realitzen les obres”. En qualsevol cas, els afectats han de rebre tota la informació puntualment, “per tal de no causar-los més molèsties que les estrictament necessàries mentre durin els treballs i fent-los entendre que és preferible esperar un temps per garantir una bona reparació”.

Finalment el portaveu socialista de Sant Joan ha justificat la proposta del seu grup tenint en compte que les ajudes econòmiques per al manteniment de la xarxa municipal de camins rurals que arriben a través de les aportacions del Consell d’Eivissa han suposat als darrers tres anys l’arribada de prop 250.000 euros “una partida important que podria fer-se servir per arreglar en condicions els camins rurals, però que només s’aprofita una part que es malgasta tapant forats”.

Sant Joan de Labritja, 4 de maig del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *