El PSOE de Santa Eulària denuncia la ineficàcia de l’Ajuntament en la concessió de les llicències municipals de taxi

El PSOE de Santa Eulària denuncia la ineficàcia de l’Ajuntament en la concessió de les llicències municipals de taxi
09 maig 2018

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària ha denunciat la “nefasta” situació que afecta la concessió de les llicències estacionals de taxi per part de l’Ajuntament, “per la pèssima gestió de l’equip de govern que dirigeix ​​Vicent Marí a l’hora de dur a terme el corresponent procés establert “en el Pla d’Actuació en Matèria de Transport Públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2018 i 2019.

El portaveu socialista municipal, Vicent Torres ‘Benet’, ha assegurat que fruit d’aquesta ineficàcia i mala gestió l’Ajuntament ha hagut de fer marxa enrere al procés de concessió de llicències, situació que està provocant “un autèntic caos” entre el col·lectiu.

Els socialistes recorden que ja van advertir durant l’últim ple de la necessitat de corregir abans de la seva aprovació per part del ple diversos aspectes normatius de les bases per a la concessió de les llicències relatives al Pla, “ja que tendien a la confusió”. Per això, el PSOE va presentar una sèrie d’al·legacions en què s’advertia de la necessitat d’aclarir diversos punts que afecten el procediment, al que l’equip de govern, a través de la regidora responsable, “ens va retreure en to jocós, argumentant que aquestes al·legacions, en tot cas, les havien de presentar els mateixos taxistes i no nosaltres”.

Però segons Vicent Torres, la sorpresa del seu grup va anar en augment quan la regidora va assegurar que la culpa que no es concedissin les llicències estacionals “era del PSOE per presentar al·legacions”.

A més, els socialistes denuncien el fet que l’equip de govern municipal només hagués concedit tres dies de termini per a presentar les corresponents al·legacions al Pla, “quan han de ser cinc”. Per això, segons Vicent Torres, aquesta anomalia en el procés ha provocat que s’”hagi de fer enrere tot el procediment, el que suposarà un autèntic despropòsit” i “demostra la total ineficàcia dels responsables del govern municipal”.

Santa Eulària, 9 de maig de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *