El jutjat avala la demolició de 5 edificacions i una piscina il.legals a es Cubells

El jutjat avala la demolició de 5 edificacions i una piscina il.legals a es Cubells
04 juny 2018

El Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma ha desestimat el recurs presentat per Inversiones Hoteleras Faro S.L. contra la decisió de l’Ajuntament de Sant Josep d’ordenar la demolició de diverses obres il·legals a una finca d’es Cubells coneguda com a Can Roque. Aquesta sentència confirma que les obres van realitzar-se sense llicència municipal i avala les actuacions de la Regidoria d’Urbanisme i de la Junta de Govern, en el sentit de desestimar les al·legacions que va presentar la promotora i acordar seguir amb un expedient de restitució de la legalitat urbanística.

L’expedient va iniciar-se en gener de 2011 i ordena l’eliminació de la piscina i terrassa annexa, demolició del porxo i edificació annexa d’uns 50 m2, construïts al costat est de la piscina, eliminació dels fonaments d’una edificació d’uns 30 m2 de superfície aproximada, demolició de l’edificació d’uns 50 m2 construïts situats al nord de la parcel·la propera al camí d’accés, demolició de les dues edificacions que formen una L d’una superfície de 200 m2 (50 m2 una d’elles i 150 m2 l’altra) i eliminació de l’estructura de piscina i dipòsit d’aigua amb una superfície aproximada de 52 m2.

La promotora havia al·legat defectes de forma i en la comunicació de les resolucions de l’Ajuntament. Això no obstant, el jutjat considera que totes les actuacions municipals s’han tramitat de forma correcta i s’ajusten a dret. El jutge també condemna la promotora a pagar les costes del judici.

Sant Josep de sa Talaia, 4 de juny de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *