Vicent Torres: “Amb Pedro Sánchez obrim un nou horitzó per recuperar la confiança en les institucions”

Vicent Torres: “Amb Pedro Sánchez obrim un nou horitzó per recuperar la confiança en les institucions”
05 juny 2018

El president del Consell d’Eivissa i secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha viscut amb “il·lusió i amb una sensació de molta responsabilitat”, la investidura de Pedro Sánchez com a nou president d’Espanya. Segons Torres, “obrim un nou horitzó a Espanya, per recuperar la confiança en les institucions, molt afectada per la corrupció, per treballar en favor de la igualtat de les dones, dels majors, de les persones que passen dificultats, i per treballar en favor del diàleg i de la cohesió territorial”.

Vicent Torres, que és secretari executiu de Províncies, Cabildos i Consells Insulars a l’Executiva Federal de Sánchez, ha destacat que “no hi ha persona més adequada que Pedro Sánchez per afrontar tots aquestos reptes que té Espanya”.

Torres ha viscut la votació “amb una sensació molt positiva, m’ha fet molta il·lusió i m’he sentit molt orgullós de veure com la nostra diputada, Sofía Hernanz, votava avui en el Congrés”.

Respecte al que espera Eivissa de la presidència de Pedro Sánchez, el president insular ha recordat que “hem passat 6 anys i mig totalment abandonats, per part del Govern Rajoy”, i que el PP “només ha dut decepcions, retallades, i poca cosa més”.

Per contra, “Pedro Sánchez coneix molt bé Eivissa, ens ha visitat unes quantes vegades, coneix els nostres problemes, i estic segur que amb ell iniciarem una etapa que serà molt positiva per a la nostra illa i per al conjunt de les Balears”, ha afirmat.

Eivissa, 1 de juny del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *