Sant Josep aprova el Reglament del Consell Social

Sant Josep aprova el Reglament del Consell Social
08 juny 2018

El Consell Social de Sant Josep de sa Talaia ha aprovat en el transcurs de la seua darrera sessió, presidida per l’Alcalde Josep Marí Ribas, el seu reglament i ha acordat un augment de la quantitat destinada a projectes participatius, que ara està xifrada en 200.000 euros, per tal de poder fer front a projectes més ambiciosos. A més, entre les propostes sorgides s’ha decidit apostar per la compra de terrenys per equipaments, projectes de recuperació del patrimoni i projectes de tipus mediambiental.

Per tal d’afavorir una comunicació més àgil entre l’Ajuntament i els membres del Consell social, aquest òrgan també ha proposat la creació d’una eina que permeti poder presentar i debatre els projectes de manera interactiva. Així, s’ha acordat convocar una nova reunió en un parell de mesos per tractar de definir les funcionalitats d’aquesta eina.

D’altra banda, la Societat de caçadors hi ha sol·licitat la reparació de camins públics i senders, l’Associació de Cala de Bou, l’ampliació del local social i l’Associació de vesins des Rafal trobat ha proposat la posada en marxa de projectes d’educació ambiental que permetin un millor manteniment i cura dels espais verds.

Sant Josep de sa Talaia, 7 de juny de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *