Sant Antoni rebrà 1,5 milions del Consell per al seu Pla Estratègic 2016- 2030

Sant Antoni rebrà 1,5 milions del Consell per al seu Pla Estratègic  2016- 2030
12 juny 2018

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, i l’alcalde de Sant Antoni de Portmany, Josep Tur, han firmat el Conveni de subvenció per al desenvolupament del Pla estratègic de Sant Antoni 2016-2030, pel qual la corporació insular aportarà una quantitat màxima d’1.500.000 euros en els pròxims dos anys. El conveni inclou un total de 18 actuacions concretes, majoritàriament de redacció de projectes i l’execució de tres inversions, la implantació del projecte de geolocalització d’habitatges a zones rurals del municipi (207.170,15 euros), el projecte de reforma de l’antiga seu de l’Ajuntament del Passeig de ses Fonts (254.100 euros), i el projecte centre cultural Cervantes (459.115,02 euros).

El president ha explicat que el municipi de Sant Antoni “va ser pioner a Eivissa en el desenvolupament de la indústria turística” i que “la badia de Portmany era i és un entorn privilegiat, amb un atractiu que tots coneixem”. No obstant això, el president ha explicat que Sant Antoni “necessitava un de canvi model, com a destinació turística, i també com a vila i com a municipi”.

En aquest sentit, el president ha felicitat l’alcalde “per la valentia a tirar endavant aquest ambiciós Pla Estratègic de Sant Antoni 2016-2030”.

Torres ha recordat que “augmentar la cooperació amb els ajuntaments de l’illa era un dels objectius i compromisos d’aquest mandat” i que “en aquest sentit, crec que anam pel bon camí”.

L’alcalde ha agraït al president d’Eivissa el suport del Consell d’Eivissa, que permetrà “un canvi de model” a Sant Antoni, per fer possible “un turisme de major qualitat i més respectuós amb la convivència”.

Eivissa, 12 de juny del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *