El PSOE denuncia la incapacitat de l’equip de govern de Sant Joan per gestionar els abocadors il·legals

El PSOE denuncia la incapacitat de l’equip de govern de Sant Joan per gestionar els abocadors il·legals
20 juny 2018

El grup socialista a l’Ajuntament de Sant Joan ha denunciat la incapacitat i la manca de gestió per part de l’equip de govern municipal de Sant Joan pel que fa a la retirada d’objectes i restes d’obra “perilloses” dels punts de recollida de fems en diverses zones del municipi.

En concret els socialistes lamenten la situació que afecta els punts situats pròxims al camp d’aprenentatge de sa Cala de Sant Vicent i al pou d’Auberquera, en el camí que uneix Sant Llorenç de Balàfia amb Sant Miquel de Balançat, on, “des de fa setmanes”, s’acumulen restes d’uralita que han estat abandonats. El PSOE recorda el risc que per a la salut pública suposa aquest material, “molt contaminant”.

El portaveu municipal socialista Pep Torres ‘Peret’, tot i que ha assegurat que els “munts” d’uralita que s’acumulen en aquests punts “responen a un acte incívic totalment reprovable”, exigeix als responsables municipals que, en primer lloc, retirin aquest material i, en segon lloc, prenguin les mesures necessàries per evitar que es tornin a donar aquestes situacions.

Segons el portaveu socialista, l’equip de govern no té cap excusa per justificar la lentitud amb la qual actua davant els problemes de salubritat que ocasionen aquests abocaments incontrolats, “perquè ja fa anys que els socialistes anem reclamant que s’actuï amb contundència cada vegada que denunciem situacions similars i sembla mentida la indiferència que demostren els responsables municipals”.

Per això, Pep Torres ‘Peret’ ha tornat a insistir en la necessitat de posar en marxa des de l’ajuntament un portal de denúncies per internet “perquè els ciutadans puguin posar en coneixement dels serveis municipals qualsevol incidència que afecti la a la imatge o la convivència a Sant Joan”.

Finalment, el portaveu socialista, ha recordat en aquest sentit que un municipi turístic de primer nivell “no es pot permetre situacions tercermundistes com aquestes; situacions que perjudiquen clarament la valoració que fan els nostres visitants del nostre municipi”.

Sant Joan de Labritja, 20 de juny del 2018

Share