Vicent Torres: “Vicent Marí enganya els ciutadans quan anuncia 2.085 places d’aparcament a Santa Eulària”

Vicent Torres: “Vicent Marí enganya els ciutadans quan anuncia 2.085 places d’aparcament a Santa Eulària”
22 juny 2018

El grup municipal socialista de Santa Eulària des Riu ha assegurat que l’alcalde Vicent Marí i el seu equip de govern utilitza l’excusa de la peatonalització de diverses zones del centre del poble per ampliar el nombre d’estacionaments de pagament i, d’aquesta manera, “enganya la ciutadania a través d’una campanya propagandística que anuncia 2.085 places d’aparcament a Santa Eulària”.

Segons ha manifestat el portaveu municipal socialista, Vicent Torres ‘Benet’, “mentre l’Ajuntament realitza publicitat enganyosa sobre un tema tan sensible com és el problema de l’aparcament, nosaltres hem comprovat que, on abans era gratuït l’estacionament, ara, aquestes places es marquen com a zona blava o de pagament”.

A més, “moltes d’aquestes places ja existien anteriorment” i les places que s’habiliten en zones noves (Passeig de s’Alamera, Carrer Sant Josep i costat de l’hotel Tres Torres) suposaran 264 noves places, de les quals 135 seran de pagament i la resta de temps limitat d’estacionament. Així mateix, l’Ajuntament preveu habilitar altres 154 places més al carrer Joan Tur Tur (al costat del supermercat Eroski) que actualment són gratuïtes i que passaran a ser de pagament.

En definitiva, els socialistes consideren que l’equip de govern “està fent trampa” amb uns fullets enganyosos que estan confonent a la ciutadania, especialment sobre la gratuïtat o no dels aparcaments i, en realitat, “l’únic que està provocant tot això és que les i els ciutadans haurem de pagar més per estacionar el nostre vehicle”, ja que ara hi haurà 289 noves places de pagament, que se sumen a les ja existents i que, al mateix temps, formen part d’aquestes 2.085 places que l’Ajuntament “ens està venent com si fossin gratuïtes”.

Davant d’aquesta situació, els socialistes han anunciat la presentació d’una moció de control a través de la qual demanaran en el proper ple a l’equip de govern que “doni compte i aclareixi el que està passant i sota quins criteris s’estan incrementant el nombre de places de pagament”. Igualment la iniciativa pretén conèixer quins han estat els tràmits seguits per a l’adjudicació del servei de zona blava a Santa Eulària, així com el nombre total de places de pagament que s’ofereixen actualment.

Finalment, els socialistes lamenten que la política de mobilitat que desenvolupa l’equip de govern és “un exemple més de l’opacitat amb la qual l’alcalde Vicent Marí gestiona la política municipal, sense informar l’oposició d’aspectes fonamentals que afecten l’interès general, el que converteix a l’Ajuntament de Santa Eulària en la institució menys democràtica i menys transparent de tota Eivissa”.

Santa Eulària des Riu, 22 de juny del 2018

Share