La FSE-PSOE exigeix al PP responsabilitats i disculpes per les retallades a l’Hospital Can Misses

La FSE-PSOE exigeix al PP responsabilitats i disculpes per les retallades a l’Hospital Can Misses
29 juny 2018

La Federació Socialista d’Eivissa exigeix al president insular del PP, José Vicente Marí Bosó, que assumeixi la seua responsabilitat, com a cervell de les retallades del govern Bauzá, i que demani disculpes a la ciutadania per recepcionar l’Hospital Can Misses amb defectes provocats, justament, pels seus retalls.

El PSOE considera intolerables les declaracions del PP contra la nostra portaveu al Consell Insular, Marta Díaz, en represàlia perquè els va deixar en evidència durant la celebració del Ple ordinari.

Marí Bosó és el màxim responsable del PP i màxim responsable econòmic de les retallades de l’anterior govern. Al Ple d’ahir va quedar demostrada la cadena de decisions i retallades del PP, que varen acabar amb la recepció amb deficiències d’una obra tan important com és l’hospital. Un fet que hauria de fer caure la cara de vergonya a Marí Bosó.

Respecte a la resolució definitiva d’aquests problemes, el PSOE vol destacar el compromís del Govern Balear de resoldre-ho definitivament. Per això ha anunciat l’encàrrec a l’empresa Tragsa d’una auditoria de tot l’Hospital. Tal com ha informat el Govern, l’empresa analitzarà i informarà sobre les anomalies que s’han produït fonamentalment a la zona quirúrgica, comprovarà les reparacions que s’hi han fet i emetrà recomanacions si ho considera oportú.

A més, auditarà tot el procés de posada en disposició de l’obra, el funcionament dels serveis del contracte de concessió i l’execució de l’obra comparant-la amb el projecte de construcció aprovat per l’Administració.

Eivissa, 29 de juny de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *