El PSOE exigeix ​​el precinte d’un pàrquing vinculat a un familiar d’una regidora del PP per presumptes irregularitats

El PSOE exigeix ​​el precinte d’un pàrquing vinculat a un familiar d’una regidora del PP per presumptes irregularitats
30 juny 2018

A instàncies del Grup municipal Socialista de Santa Eulària, l’Ajuntament ha emès un informe tècnic que confirma la il·legalitat d’un pàrquing situat en un solar de la zona turística d’Es Canar, concretament davant l’Hostal Flamingo, tot i que, segons el PSOE, aquesta activitat es realitza des de fa aproximadament quatre anys.

Segons les gestions que des de fa diverses setmanes va iniciar l’equip socialista de Santa Eulària davant els indicis que apuntaven a una presumpta explotació irregular, l’activitat és suposadament propietat d’un familiar d’una regidora del Partit Popular de l’Ajuntament de Santa Eulària, circumstància que, tal com ha assenyalat el portaveu municipal socialista Vicent Torres ‘Benet’, de confirmar-se, “ens situa davant d’un fet molt greu, per la qual cosa exigim explicacions immediates per part del màxim responsable de la institució, l’alcalde Vicent Marí”.

Precisament, fa unes setmanes, els socialistes van presentar una pregunta per conèixer “quin tipus de llicència” i “des de quan” aquesta s’havia concedit per part de l’Ajuntament als promotors. Així mateix, els socialistes van preguntar per la qualificació del solar i “els usos admesos” per a aquest tipus d’explotació.

En el seu informe de contestació remès al grup municipal socialista, els tècnics municipals assenyalen que “no hi ha lloc a la sol·licitud d’autorització per a activitat temporal”, ja que aquesta activitat “ha de ser classificada com a activitat permanent (…)”, per la qual cosa, tal com especifica l’informe, “s’ha de denegar la sol·licitud presentada”, a més de “suspendre cautelarment els usos” i “iniciar el corresponent expedient sancionador”.

A l’espera de les mesures que emprengui l’equip de govern municipal per actuar davant els promotors, el PSOE confia que els responsables polítics “donin la cara” i assumeixin les conseqüències derivades d’aquesta situació, ja que és totalment inacceptable que des de l’Ajuntament “no es tracti a tothom per igual”.

Santa Eulària des Riu, 30 de juny del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *