Eivissa presenta el programa Viu la Posidònia

Eivissa presenta el programa Viu la Posidònia
06 jul. 2018

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Turisme, Gloria Corral, han presentat la segona edició del programa Viu la Posidònia que tindrà lloc tots els dissabtes, des del 7 de juliol fins al 29 de setembre. L’acte ha comptat amb representants de la PIMEEF, la Confraria de Pescadors, el Grup d’Estudis de la Naturalesa (GEN-GOB), l’Autoritat Portuària d’Eivissa i Formentera i el grup OD Hotel, entitats que col·laboren en aquesta iniciativa.

Viu la Posidònia és un programa de conscienciació que vol donar a conèixer al turista i resident les praderies de posidònia i la seva importància ambiental, per convertir-los en un còmplice de la seva conservació. La iniciativa preveu visites educatives i gratuïtes en caiac a la pradera de posidònia per conèixer aquesta planta marina, exposicions artístiques, i menús especials a 20 establiments de restauració del municipi, a més de col·leccions de joieria inspirades i desenvolupades per empresaris locals.

El programa va ser reconegut, el passat mes d’abril, amb el premi Alimara, en la categoria de turisme responsable i sostenible de turisme i va ser reconegut com una de les millors campanyes de promoció turística nacional i internacional.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha afirmat que ‘amb iniciatives com Viu la Posidònia feim que l’Eivissa, patrimonial, medi ambiental i gastronòmica, estigui a l’abast de tothom, i treballem perquè un bé tan necessari com la posidònia sigui respectat i valorat i que arribi al cor de tothom’.

Eivissa, 5 de juliol del 2018

Share