Ramón Roca, nou Director de l’Administració Insular de l’Estat a Eivissa i Formentera

Ramón Roca, nou Director de l’Administració Insular de l’Estat a Eivissa i Formentera
18 jul. 2018

Ramón Roca (Terrassa, 1968), ha estat nomenat nou Director de l’Administració de l’Estat a Eivissa i Formentera en un acte que ha tingut lloc a la seu eivissenca de la Comissaria del Cos Nacional de Policia.

El també regidor socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària ha destacat durant la seua presa de possessió “la il·lusió” amb la que afronta aquest nomenament, però, al mateix temps, “amb molta responsabilitat” per treballar en favor dels interessos de les ciutadanes i ciutadans de les Pitiüses. Per això hi ha expressat el seu compromís per “treballar intensament”, amb el ferm desig de fomentar la cooperació entre les diferents administracions que tenen competències a Eivissa i Formentera. En aquest sentit, Roca s’ha referit als “problemes importants d’intrusisme” en diferents àmbits com el transport, el turisme, el comerç o el sector nàutic i a la necessitat de tractar-los “de forma integral i conjunta amb totes les administracions afectades”, ja que comporten d’altres problemes molt importants “que tenen conseqüències pel que fa a la qualitat de vida, a la convivència, a la salut i a la seguretat ciutadana”.

Aquests problemes, segons el nou Director Insular, molt sovint s’aborden des d’un punt de vista administratiu, “però comporten d’altres problemes molt importants que afecten la qualitat de vida, a la convivència, a la salut i a la seguretat ciutadana i que hem d’abordar”.

Finalment, Ramón Roca ha mostrat la seua disposició per traslladar les polítiques de l’executiu de Pedro Sánchez a les nostres illes “escoltant i dialogant amb tots i amb totes; institucions, associacions, empreses i ciutadans, per tal de canalitzar les necessitats i inquietuds dels Eivissencs i Formenterencs”.

Ramón Roca resideix a Eivissa des de fa anys i sempre ha tingut un paper destacat com a militant de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE), especialment a partir del darrer Congrés Insular on va ser elegit com a secretari de comunicació de l’organització. Pel que fa a la seua activitat professional, el dirigent socialista, és enginyer superior de telecomunicacions i, fins ara, ha estat el màxim responsable del Servei de Turisme del Consell d’Eivissa.

Eivissa, 18 de juliol del 2018

Share