Grup PSOE Consell d’Eivissa: notícies destacades

Grup PSOE Consell d’Eivissa: notícies destacades
03 ag. 2018

S’inicien la canalització del torrent de ses Vinyes per la nova variant de Jesús

Les obres del desdoblament de la carretera de Santa Eulària i les variants de Ca na Negreta i de Jesús han continuat a bon ritme durant el mes de juliol. L’UTE encarregada dels treballs ha començat les obres de canalització del torrent de ses Vinyes, al traçat de la variant de Jesús, indispensable per poder escometre aquesta obra.

En aquest sentit, l’UTE adverteix que a causa de la duresa del terreny, format per roca, l’excavació s’executarà amb un martell trencador, de manera que podria ocasionar molèsties i remors inevitables d’aquests treballs als vesins pròxims al torrent ses Vinyes.

Per aquest motiu, l’empresa ha notificat als vesins de la zona les possibles incidències que provocaran aquests treballs. A més de realitzar aquests avisos dels treballs porta a porta, a la pàgina web www.obrimcamins.info i les xarxes socials també es va informant puntualment del desenvolupament de les obres i de les afeccions d’aquesta.

 

Millora de la seguretat a la ronda de ses Païsses

El departament de Territori i Mobilitat del Consell d’Eivissa ha realitzat aquests dies el pintat de diversos trams a la ronda de ses Païsses (EI-30) per impedir els encreuaments perillosos de la via a les sortides dels carrers des Regueró i de Picasso. Se senyalitzen les incorporacions de dos rotondes partides impedint girs a l’esquerra, el que ha de servir per reduir l’elevada sinistralitat existent en aquests punts de la xarxa viària.

Aquesta actuació se suma a la instal·lació d’un radar de velocitat, acordada amb la Direcció General de Trànsit. Són mesures en favor de la seguretat viària que el Consell d’Eivissa ha decidit prendre mentre s’ultima la redacció del projecte de reforma de la carretera, que convertirà en rotondes completes les actuals rotondes partides, i que es preveu executar en 2019.

Per primer cop els concerts de l’Estiu Jove 2018 es faran a tots els municipis de l’illa

El Consell Executiu ha aprovat la proposta del Departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut en relació amb la formalització del conveni de col·laboració entre el Consell d’Eivissa i cada un dels ajuntaments de l’illa d’Eivissa per a la realització de concerts adreçats al jovent dins el programa «Estiu Jove 2018».

La finalitat d’aquests convenis és la de sumar esforços entre Consell d’Eivissa i els diferents ajuntaments a fi d’aprofitar els recursos, reduir els costos i aconseguir una millor coordinació entre les administracions per fomentar la participació, la integració social i el gaudiment d’un oci sa per part del jovent de l’illa d’Eivissa.

El programa de concerts emmarcats dins l’«Estiu Jove 2018» del Consell d’Eivissa es desenvolupa enguany, per primera vegada en la seua història, arreu dels municipis de l’illa amb la finalitat de descentralitzar la programació musical gràcies al cofinançament d’aquesta institució i a l’organització dels diferents ajuntaments, que són els encarregats de la programació del cartell dels diferents esdeveniments que es desenvolupen des de l’1 de maig i fins al pròxim 30 de setembre de 2018.

El Consell d’Eivissa cofinança amb un màxim del 75% la producció d’aquests concerts, el pagament del 50% es fa en el moment de la signatura del conveni i la quantitat restant dins el termini de tres mesos, una vegada justificat el total de l’activitat realitzada.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *