Sant Antoni realitza millores en la xarxa viària municipal

Sant Antoni realitza millores en la xarxa viària municipal
10 ag. 2018

L’Ajuntament de Sant Antoni ha emprès diverses actuacions en diferents camins de titularitat municipal per tal de millorar el seu estat i la seva seguretat.

D’una banda s’ha realitzat, mitjançant contractació externa, l’arreglo general del Camí de sa Galera, la travessia de sa Casilla, el Camí des Fumeral i el Camí des Fornàs. Es tracta d’una actuació prèvia a l’asfaltat d’aquests camins que es durà a terme properament amb càrrec al romanent de 2017.

En paral·lel, la brigada municipal d’obres ha dut a terme l’adequació del ferm del Camí Vell de Sant Mateu, el Camí des Taulell i el Camí des Tercet. El Consistori té prevista la redacció d’un pla de gestió de la xarxa de vies municipals que permetrà dissenyar un calendari d’inversions per aconseguir un bon manteniment dels camins i carreteres de titularitat municipal.

A més, el consistori està executant millores en la senyalització d’alguns punts negres de la xarxa viària municipal en què es produïa accidents. Així, en aquests llocs s’han instal·lat reductors de velocitat i senyalització específica amb l’objectiu de reduir la sinistralitat. Aquestes intervencions s’han realitzat a la carretera de Forada a Sant Mateu i en l’últim revolt del camí de sa Noguera.

Sant Antoni de Portmany, 10 d’agost del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *