Sant Antoni crea un punt lila itinerant per prevenir les agressions sexuals

Sant Antoni crea un punt lila itinerant per prevenir les agressions sexuals
29 ag. 2018

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Antoni, a través del seu Pla Municipal de Drogues (PMD), posa en marxa des de l’1 de setembre un punt lila. Aquest tipus de punts són espais segurs per a dones en grans esdeveniments on s’ofereix informació sobre la violència sexual i ajuda per a les víctimes o testimonis d’aquestes situacions.

En el cas de Sant Antoni el punt lila estarà atès per una educadora i serà itinerant. El primer dia s’instal·larà a la platja de s’Arenal des de les 22,30 fins a les 1.30 hores coincidint amb el concert d’Amparanoia, que s’emmarca en la festa de Cartaginesos i Romans. En el punt lila s’oferirà informació per conscienciar contra les agressions sexistes i prevenir-les. Es tracta d’una iniciativa municipal que compta amb el suport del departament d’Igualtat del Consell d’Eivissa, pel que en aquest espai es lliurarà informació de les campanyes informatives elaborades pel Consell així com material generat pel mateix Consistori.

El punt lila, en el qual s’ajudarà a identificar una agressió sexista i a saber reaccionar davant d’una conducta d’aquest tipus, serà present en totes les festes patronals que se celebren a les diferents parròquies de Sant Antoni i en tots els esdeveniments que suposin una gran concentració de persones.

Sant Antoni de Portmany, 29 d’agost de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *