Les Joventuts Socialistes d’Eivissa celebraran el V Congrés el pròxim 27 d’octubre

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa celebraran el V Congrés el pròxim 27 d’octubre
06 set. 2018

Les Joventuts Socialistes d’Eivissa ha celebrat avui el seu Comitè Insular per convocar el V Congrés ordinari, que sota el lema “Lluitem pels joves” se celebrarà el pròxim 27 d’octubre en el municipi de Sant Joan.

L’actual secretari general, Alan Ripoll, que deixarà el càrrec en el Congrés, una vegada superada l’edat màxima per formar part de l’organització, ha destacat que “durant els dos anys de mandat de l’actual executiva s’han realitzat diferents activitats i s’han aconseguit importants fites a través dels governs progressistes de la nostra illa”.

Per primer cop el Consell Insular ha implantat una targeta de bus per a joves, “tal com les JSEi vàrem demanar al PSOE que introduís al programa electoral”. A més, “les JSEi ha estat part important en aconseguir la baixada de taxes universitàries que ha negociat les JSIB amb la conselleria d’Educació i Universitats i que pròximament anirem a explicar als estudiants de la UIB”, ha explicat Alan Ripoll.

Entre les activitats realitzades per les Joventuts Socialistes d’Eivissa en els últims dos anys destaquen la primera recollida de jugarois a Nadal, donats a Creu Roja, la celebració l’1 de desembre del Dia de la Lluita contra la Sida, repartint preservatius a instituts i a la universitat, la campanya de conscienciació entre joves de l’ús del transport públic que també va servir per recollir les seues idees per millorar el transport públic i la primera Escola de Primavera que es va celebrar as Cubells on varen parlar de mobilitat i habitatge.

Les Joventuts Socialistes també han participat entre altres actes com les manifestacions del 8 de Març, Dia de la Dona, la de l’1 de maig, Dia del Treballador, i el Dia de l’orgull LGTBI.

Alan Ripoll ha volgut fer un “agraïment a la militància i sobretot als companys i les companyes que han format part d’aquesta executiva durant aquests dos anys”.

Eivissa, 6 de setembre de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *