Comencen les obres d’urbanització del CEIP ses Planes

Comencen les obres d’urbanització del CEIP ses Planes
13 set. 2018

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres d’urbanització del solar a on es construirà l’escola de ses Planes, a Port des Torrent. Les feines han estat adjudicades per 327.221 euros a Aglomerados Ibiza i contemplen la creació de les xarxes d’aigua potable i de sanejament i de les instal·lacions elèctriques i de telecomunicacions, per donar servei al futur centre educatiu.

Les obres tenen un termini d’execució de 3 mesos i afectaran el carrer Escull de Punxes i Biscaia. El tram del carrer Biscaia que s’urbanitzarà té una longitud de 80 metres i una amplada total de 7,20 metres. Al carrer de l’Escull de Punxes es realitza en tota la seva longitud (197 metres), amb una amplada total de sis metres.

En un extrem es traça una zona d’espai lliure i aparcaments públics en bateria. La proposta d’urbanització també preveu la plantació d’arbres als carrers Biscaia i València. Per l’enjardinament es triaran spècies autòctones, de baix requeriment hídric, que s’integren a l’entorn i amb una mida inicial de plantació de 2 metres d’alçada com a mínim,.

D’altra banda, el projecte de construcció del CEIP ses Planes es troba actualment en període d’exposició pública a l’Ajuntament. Un cop finalitzat aquest tràmit, es posarà en marxa el procés de licitació. Cal recordar que el Consistori, a través d’un conveni amb la Conselleria d’Educació, avançarà el finançament per construir aquest centre, que tendrà un cost de 4,8 milions d’euros.

L’alcalde, Josep Marí Ribas, ha volgut destacar que “es tracta d’una infraestructura molt important i un projecte estratègic per l’Ajuntament, esperam que a la fi aquesta escola importantíssima pel municipi de Sant Josep sigui una realitat”.

Sant Josep de sa Talaia, 13 de setembre de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *