El PSOE denuncia la “falta de planificació i gestió” en la política municipal de Sant Joan

El PSOE denuncia la “falta de planificació i gestió” en la política municipal de Sant Joan
27 set. 2018

El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha assegurat que la “falta de planificació i la deficient gestió de l’equip de govern” que lidera l’alcalde Antoni Marí ‘Carraca’ estan provocant el deteriorament, “any rere any”, de la imatge turística del municipi i aguditzant els mals “endèmics” que cada temporada turística pateixen tant els residents com els visitants.

Com a exemple, el portaveu socialista, Pep Torres ‘Peret’, ha destacat que, “tot i les advertències contínues de comerciants i concessionaris”, segueix sense posar-se solució als problemes de seguretat que afecten les principals platges, “en les quals es manté un preocupant índex de robatoris, i on el descontrolat augment de la venda ambulant genera una percepció molt negativa de la nostra imatge”.

A aquesta situació “preocupant” s’afegeix la manca de banys públics adequats que, com en el cas de Portinatx, els socialistes reclamen, “sense èxit”, des de l’inici de la legislatura, “tot i que els pressupostos d’aquest any compten amb una partida per a la seva instal·lació”, o el manteniment dels accessos a les platges i d’algunes infraestructures “bàsiques” que donen servei als banyistes. En aquest sentit, Torres ha recordat el deteriorament de la passarel·la de fusta de la platja de Portinatx que permet l’accés a la zona de bany i que presenta deficiències, “en molts trams amb estelles que sobresurten de forma molt perillosa o trams plens de fongs que comencen a podrir-se per la falta de manteniment”.

Preguntes al Ple

Una altra de les zones “abandonades”, i sobre la que el PSOE té igualment previst preguntar en el Ple municipal, afecta Benirràs i, concretament, al seu accés des del Port de Sant Miquel. Un accés molt deteriorat, “amb les voreres plenes de males herbes i on les palmeres estan totalment descuidades, els desaigües bruts i encallats, provocant que la brutícia i les pedres es dispersin pel camí quan plou”. “Una situació que es repeteix en molts dels nuclis urbans de Sant Joan”, ha lamentat el portaveu socialista.

Finalment, Pep Torres s’ha referit al camí d’accés a la cala d’en Serra que “tampoc presenta un aspecte millor” i on al llarg de tot el tram que va des del final de la zona asfaltada fins a la platja es succeeixen les pedres que obstaculitzen el pas, fins i tot a peu, “el que suposa un clar perill per a les persones que transiten per aquest recorregut”.

Sant Joan de Labritja, 27 setembre 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *