El PSOE denuncia que Santa Eulària amaga la llista d’inscrits a les VPO de Puig d’en Valls

El PSOE denuncia que Santa Eulària amaga la llista d’inscrits a les VPO de Puig d’en Valls
28 set. 2018

El grup del PSOE a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu denuncia que l’equip de govern segueix ocultant als regidors de l’oposició la llista municipal d’inscrits als HPO de Puig d’en Valls. Una falta de transparència que “dóna la raó als que sospiten de casos d’’enxufats’ i altres irregularitats en l’adjudicació dels habitatges”, segons ha manifestat el portaveu, Vicent Torres ‘Benet’.

Torres ha recordat que el fet que el seu grup demani la dimissió de Mariano Juan i hagi denunciat aquesta situació és conseqüència de “les mentides i la falta de transparència” amb què els responsables municipals han gestionat un tema tan sensible “que afecta molta gent que té la possibilitat i la il·lusió d’accedir a un habitatge en règim protegit”.

“No entenem per què se’ns bloqueja l’accés a la llista que tenia l’Ajuntament amb les sol·licituds i que reclamem des de fa més de dues setmanes i que vam tornar a reclamar amb insistència ahir”, ha lamentat el portaveu municipal qui a més es pregunta si el fet que els socialistes preguntin i demanin informació “els hi dóna dret a acusar-nos i amenaçar-nos”.

L’escrit registrat pel Grup municipal Socialista el passat 12 de setembre, a més de sol·licitar l’accés a la llista elaborada per l’Ajuntament per comprovar si coincideix amb la relació de sol·licitants que està en poder de l’Ibavi i de la promotora, demanava igualment una còpia de les bases que van regir per a la seva elaboració, així com la relació dels membres que conformen la mesa avaluadora de les sol·licituds presentades pels interessats i, finalment, la còpia de l’acta on es selecciona i estableix dit llistat.

El grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Santa Eulària ha assegurat que sempre ha defensat la creació d’habitatges de protecció oficial i ha lamentat “l’actuació i les mentides” d’ahir durant el Ple municipal de l’alcalde Vicent Marí i del regidor d’Urbanisme, Mariano Juan, per responsabilitzar el PSOE en el cas que, finalment, no arribessin a construir-se els 49 habitatges a Puig d’en Valls.

Per al portaveu socialista, Vicent Torres ‘Benet’, l’argumentació oferta pels regidors de l’equip de govern municipal respon a una “maniobra de demagògia política” que s’amaga darrere del temor que no es porti a terme aquesta promoció “per altres interessos”.

Santa Eulària des Riu 28 de setembre de l’2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *