Sant Antoni presenta el seu Pla Local de Foment de l’Economia Cultural i Creativa

Sant Antoni presenta el seu Pla Local de Foment de l’Economia Cultural i Creativa
06 oct. 2018

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany presentarà el dimarts 9 de novembre el Pla Local de Foment de l’Economia Cultural i Creativa en el qual s’està treballant dins el marc del Pla Estratègic 2016-2030. Aquest document té com a objectius prioritaris la diversificació de l’economia local i la desestacionalització del mercat laboral del municipi. Dissenyadors, artistes plàstics, ceramistes, emprenedors i tots els empresaris vinculats al món cultural tindran l’oportunitat de conèixer les línies en les quals s’està fent feina i d’aportar els seus suggeriments al projecte.

Les indústries creatives estan experimentant un important creixement en la societat de la informació i del coneixement i l’Ajuntament no és aliè a aquest context. Per aquest motiu ha impulsat un projecte que ha de contribuir a donar visibilitat al teixit empresarial, als professionals i a les organitzacions vinculades a la cultura, la música, les arts audiovisuals que actualment operen a l’illa d’Eivissa, potenciant el desenvolupament de noves iniciatives d’alt valor afegit que permetin posicionar a Sant Antoni com a destinació compromesa amb el talent i la innovació.

Aquest acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde, Pep Tur, dels regidors de Cultura i de Turisme i de representants de l’equip redactor del Pla de Foment de l’Economia Cultural (TASO Desarrollos S.L). El programa de la sessió es dividirà en dues parts: les presentacions dels agents que desenvolupen aquest projecte i una primera aproximació als reptes que afronten els professionals de Sant Antoni a curt, mitjà i llarg termini. Finalment, la cloenda de la sessió serà orientada cap a un debat obert que permetrà obtenir a l’equip redactor del Pla una aproximació més acurada a les necessitats i expectatives de les indústries culturals i creatives de Sant Antoni. Des del Consistori s’espera que aquest pla pugui estar enllestit al tram final del 2018 i ser plenament operatiu a començaments de l’any 2019.

Sant Antoni de Portmany, 6 d’octubre de 2018.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *