Es reprenen les obres de construcció de l’auditori des Caló de s’Oli

Es reprenen les obres de construcció de l’auditori des Caló de s’Oli
18 oct. 2018

Les obres de construcció de l’auditori d’es Caló de s’Oli, a Cala de Bou, s’han tornat a reprendre després que el projecte s’hagués paralitzat perquè l’anterior empresa adjudicatària va renunciar-hi, pel que va haver d’iniciar-se de nou el procediment per licitar-les. L’alcalde de Sant Josep, Josep Marí Ribas, el regidor d’Urbanisme i segon tinent d’alcalde, Ángel Luís Guerrero, i el regidor d’Obres, Josep Guasch, han visitat avui la zona, acompanyats pels responsables de l’empresa adjudicatària, Acciona Construcción SA.

L’alcalde ha recordat que aquestes obres s’han adjudicat per un import de 3.283.689 euros i tendran un termini d’execució de 18 mesos. “Volem que sigui un auditori de referència pel nostre municipi, en una zona falta d’equipaments lúdics i culturals”, ha dit Marí Ribas.

L’edifici tendrà dues plantes i tota una sèrie d’espais independents, ja que l’objectiu és crear unes instal·lacions versàtils, aptes tant per a actes i activitats de petit format com per grans formats. També es preveu que puguin desenvolupar-s’hi diverses activitats de forma simultània, o l’apertura només parcial d’una de les àrees.

A l’interior s’hi faran 2 sales polivalents i un auditori amb 222 places A l’exterior es crearà un amfiteatre amb capacitat per a 300 persones. A l’entreplanta hi haurà un magatzem, camerinos i banys.

L’edifici s’ha planejat seguint criteris d’eficiència energètica. Així, comptarà amb revestiments de vidre permeable, que faciliten la ventilació natural i l’entrada de llum natural. Les façanes amb orientacions més exposades es protegeixen amb gelosies vegetals equidistants als vidres, creant una cambra entre tots dos que evitarà la radiació directa i permetrà un fàcil manteniment dels vidres exteriors.

Sant Josep de sa Talaia, 17 d’octubre de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *