La FSE-PSOE incorpora Patricia Abascal a la Comissió Executiva insular

La FSE-PSOE incorpora Patricia Abascal a la Comissió Executiva insular
02 nov. 2018

El Comitè Insular de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE-PSOE) ha aprovat aquesta tarda, amb 36 vots a favor, 13 abstencions i un vot nul, la proposta d’incorporació a la Comissió Executiva insular de Patricia Abascal, exdiputada autonòmica, exvicepresidenta del Consell Insular i actual cap de gabinet de Presidència, ocupant la vacant que havia deixat Alfonso Molina.

El secretari general de la FSE-PSOE, Vicent Torres, ha dit que Abascal és “una persona que farà una gran aportació per la seua experiència i la seua capacitat davant de l’etapa que s’obre fins a les eleccions del 2019”.

En la reunió del Comitè Insular també s’ha donat compte dels canvis de responsabilitats dins de la Comissió Executiva: Patricia Abascal, secretària d’Organització i Acció Electoral; Enric Casanova, secretari d’Educació, Cultura, Idees, Programes i Mitjans; i Pepa Marí, vocal.

El secretari general ha destacat “el repte històric que tenim els socialistes, de repetir i ampliar les majories progressistes vàrem aconseguir en 2015”. Torres ha recordat que a Eivissa i a Balears “mai abans hem pogut reeditar majories de govern progressista al Consell Insular i al Govern de les Illes Balears”, i ha apel·lat a “la força, implicació i motivació” en aquesta etapa fins a les cites electoral del pròxim any.

“A nivell municipal, en 2015 vàrem aconseguir majories històriques, sumant Sant Antoni i recuperant Vila i Sant Josep com a ajuntaments progressistes. I en 2019 tenim el repte de consolidar i ampliar aquestes majories.”

Una “responsabilitat” que també passa per aturar l’amenaça “del trident de la dreta i ultradreta que formen es PP, Ciutadans i Vox”, per “evitar una nova etapa d’involució de drets, de llibertats i de polítiques d’igualtat”. El secretari general ha dit que a Espanya, “si no aturam a la dreta i la ultradreta, podem tornar a viure coses que pensàvem que estaven oblidades”.

El secretari general de la FSE ha dit que “la responsabilitat no és només cap al partit, sinó també cap al conjunt de la ciutadania de la nostra illa, dels nostres municipis. Perquè totes les persones que estam aquí som molt conscients del que pot passar si no som capaços de consolidar governs progressistes, governs presidits per socialistes”.

Vicent Torres ha animat al Comitè Insular a tenir “confiança en aquestos reptes, perquè estic convençut que entre totes i tots, ho farem possible”.

Eivissa, 31 d’octubre de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *