Grup PSOE Consell d’Eivissa: notícies destacades

Grup PSOE Consell d’Eivissa: notícies destacades
09 nov. 2018

WTM de Londres: consolidar un model turístic sostenible, amb 3 milions de turistes repartits durant tot l’any

El Consell d’Eivissa ha iniciat la promoció turística de l’illa a la fira WTM de Londres amb l’objectiu de consolidar un model turístic sostenible, el que suposa repartir de manera més equilibrada durant tots els mesos de l’any els més de 3 milions de turistes que actualment ens visiten. La promoció d’Eivissa es fa en un stand propi a la fira de Londres, on hi són presents el Consell d’Eivissa, els ajuntaments i diverses empreses turístiques. El president, Vicent Torres, encapçala la delegació d’Eivissa a l’estand, que a primera hora del matí ja ha rebut la visita de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i del conseller balear de Treball, Iago Negueruela.

L’evolució dels últims anys ha estat de creixement continuat, passant dels 2.733.000 turistes de 2014, als 2.755.000 de 2015, 3.010.000 de 2016 i 3.239.000 de 2017. L’evolució de 2018 indica que per tercer any s’arribarà a la xifra de 3 milions de turistes, segons les dades que disposa el Consell d’Eivissa.

En l’acumulat de passatgers a l’Aeroport d’Eivissa, fins al mes de setembre aquest 2018 havia registrat un increment de l’1,7%, respecte al mateix període de 2017. Ha baixat el moviment de passatgers en juliol i agost, però s’ha incrementat en juny i setembre.

Del total de passatgers arribats a l’Aeroport d’Eivissa en 2017, el 39% eren espanyols, el 26% britànics, el 12% italians, el 9% alemanys, el 6% dels Països Baixos, el 3% de França, el 2% de Suïssa, i la resta d’altres destinacions europees.

Reformes als banys i renovació del sistema d’alarma dels pacients de les habitacions de l’Hospital Residència de Cas Serres

Des d’octubre s’han iniciat a l’Hospital Residència de Cas Serres les obres de renovació dels banys de l’edifici que mostraven signes de desgast pel seu ús. En concret, s’està realitzant la substitució de les portes dels banys de la tercera i quarta planta, substituint les antigues portes de fusta per altres d’alumini més lleugeres, la substitució de les rajoles dels banys de les habitacions 205 i 224, i del bany del personal de la segona planta. A més, ja s’han finalitzat les obres de substitució de les rajoles del bany de les habitacions 402 i 221, i del bany 1 de la segona planta, s’han canviat les portes dels banys de la quarta planta, i s’han substituït les canonades d’aigua dels banys de la segona planta.

Altres obres que estan executant aquest moment són les reparacions de les filtracions provocades per la pluja a la cafeteria, la substitució dels filtres de la climatització i la substitució d’uns tubs a les sales de calderes que tenien pèrdues d’aigua. També s’estan realitzant les auditories del funcionament dels ascensors , del sistema contraincendis, els sensors de temperatura i el control per prevenir la legionel·losi.

Enguany, el departament de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell d’Eivissa ha pressupostat 95.100 euros per adquirir mobiliari per a l’Hospital Residència de Cas Serres i 98.373 euros més per a obres de manteniment, tot i que el pressupost exacte de la despesa no se sabrà fins que no finalitzi l’any.

Nou servei d’atenció telefònica al Consell

Des de dilluns 5 de novembre està en funcionament el nou servei d’atenció telefònica destinat als i les usuàries de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Consell d’Eivissa. El número d’atenció al ciutadà és el 871 551 871 de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre, i els dissabtes de 8 del matí a una del migdia.

A través d’aquest número les persones usuàries podran, per exemple, demanar cita prèvia per obtenir les targetes de transport, així com obtenir tota la informació que ja s’ofereix a l’OAC. Les cridades al 871 551 871 tindran la tarifa habitual d’una cridada local.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *