Comencen les obres del primer camí escolar a la ciutat d’Eivissa

Comencen les obres del primer camí escolar a la ciutat d’Eivissa
10 nov. 2018

L’Ajuntament d’Eivissa inicia la construcció del primer camí escolar que connecta els CEIP Cas Serres i Poeta Villangómez amb el barri de ses Figueretes. Aquesta, anomenada la ruta 9 dins el projecte ‘A peu al cole’, fa gairebé dos quilòmetres de llargària i va des del carrer Galícia fins a les dues escoles del barri de Cas Serres.

L’empresa adjudicatària de la ruta escolar 9 ha estat Construcciones y Mejoras Sa Torre SL. Les obres tenen un pressupost de 167.000 euros i es treballa amb un termini d’execució de dos mesos.

El projecte ‘A peu al cole’, que inclou un total de nou camins escolars, busca fer una ciutat més amable per als vianants i també més segura per als infants, especialment a l’entorn de les dotze escoles que hi ha al municipi. Amb aquesta iniciativa es fomenta també l’autonomia dels infants i la convivència entre ells, a més d’involucrar-los i formar-los en la seguretat vial. També està entre els objectius del projecte el promoure un model de mobilitat que depengui menys del cotxe i faci davallar l’ús del vehicle privat en favor de formes més sostenibles i saludables per desplaçar-se.

Eivissa, 9 de novembre de 2018

Share