El PSOE de Sant Joan vota en contra dels pressupostos del 2019 perquè “obliden les principals demandes socials”

El PSOE de Sant Joan vota en contra dels pressupostos del 2019 perquè “obliden les principals demandes socials”
21 des. 2018

El grup socialista a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha votat en contra de la proposta de pressupostos que ha estat aprovada en l’últim ple municipal de l’any, per considerar que els comptes de l’equip de govern per al proper exercici “obliden les principals demandes socials” i, per tant, “no reflecteixen les principals peticions de la ciutadania”.

Després de la celebració de la sessió, el portaveu socialista, Pep Torres ‘Peret’, ha lamentat la falta d’inversió que es deriva d’aquests pressupostos i que únicament es veu compensada amb els fons provinents del Govern Balear a través de l’Impost Turístic i l’aportació del Consell d’Eivissa, per dotar econòmicament el projecte de la depuradora de Portinatx.

“Les inversions directes- ha argumentat Torres- són totalment insuficients i no atenen a les principals necessitats socials ni a la majoria de peticions que les ciutadanes i ciutadans ens han fet arribar perquè siguin tingudes en compte”.

Com a exemple, els socialistes s’han referit a les demandes dels vesins de Sant Miquel perquè s’obri un nou carrer perpendicular a la principal avinguda del poble per tal de minimitzar els problemes de trànsit i d’aparcament que es generen durant la temporada turística. El PSOE considera que aquests pressupostos demostren que “Sant Miquel no existeix per a l’equip de govern municipal”.

Igualment, el portaveu socialista s’ha mostrat molt crític en relació a les millores socials que afecten el col·lectiu de pensionistes i jubilats i, en general, a les persones dependents, per a les que “pràcticament no s’han tingut en compte les seves reivindicacions, tot i que Sant Joan és el municipi d’Eivissa amb el major percentatge de gent gran”.

Finalment, tampoc han faltat les crítiques pel que fa a política d’habitatge “amb una inversió inexistent, que enfosqueix les expectatives de molts joves i treballadors in treballadores que resideixen a Sant Joan”.

Sant Joan de Labritja 21 de desembre del 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *