Simón Planells formalitza la seva precandidatura per encapçalar la llista del PSOE a l’Ajuntament de Sant Antoni

Simón Planells formalitza la seva precandidatura per encapçalar la llista del PSOE a l’Ajuntament de Sant Antoni
09 gen. 2019

Simón Planells ha formalitzat aquest matí a la seu de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE) la seua sol·licitud per ser el cap de llista del PSOE a l’alcaldia de Sant Antoni a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

Planells s’ha mostrat il·lusionat i confiat en el fet que els socialistes puguin seguir governant el municipi després del 26 de maig, ampliant la base social i la confiança de la ciutadania, “per donar continuïtat al projecte iniciat el 2015” per l’alcalde socialista Pep Tur ‘Cires’.

L’actual portaveu de la FSE i militant de l’Agrupació Socialista de Sant Antoni assegura estar “il·lusionat” i amb molt optimisme de cara a seguir construint i transformant Sant Antoni, a partir del model de canvi impulsat a l’inici de l’actual legislatura. “Un model de canvi que té com a referència el Pla Estratègic, articulat a partir de la convivència dels vesins, els empresaris i els turistes, que és essencial per a la sostenibilitat del municipi en el curt i llarg termini”, ha assegurat.

Simón Planells també ha posat en valor l’actual situació de l’Ajuntament’, “amb uns comptes sanejats, sense deutes, el que ens permetrà fer inversions importants durant la propera legislatura”.

Per a consolidar aquest projecte a partir del maig del 2019, Simón Planells, ha assegurat que es rodejarà “d’un equip de persones compromeses” amb aquesta transformació iniciada pels socialistes el 2015, destacant la importància que suposa l’ajuda del sector públic, però “sense oblidar la inversió privada, que és fonamental per millorar la vida dels vesins i residents”.

Eivissa, 9 de gener del 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *