Vicent Torres ‘Benet’: “2019 serà l’any del canvi a Santa Eulària”

Vicent Torres ‘Benet’: “2019 serà l’any del canvi a Santa Eulària”
10 gen. 2019

Vicent Torres ‘Benet’, actual portaveu del PSOE a l’ajuntament de Santa Eulària i director insular de Turisme, ha presentat aquest matí a la seu de la Federació Socialista d’Eivissa (FSE) la seva sol·licitud per formalitzar la corresponent precandidatura per encapçalar les llistes socialistes a l’alcaldia de Santa Eulària en els pròxims comicis municipals del 26 de maig.

El precandidat socialista ha estat acompanyat per la presidenta i el secretari general de l’Agrupació Socialista de Santa Eulària, Carmen Vidal i José Luis Pardo, respectivament, que han actuat com a representants, avalant la sol·licitud, tal com estableix el reglament del PSOE.

Vicent Torres ha assegurat assumir amb molta il·lusió l’objectiu d’assolir l’alcaldia de Santa Eulària, convençut que 2019 “serà l’any del canvi” al municipi. Un canvi polític necessari “per acabar amb el clientelisme del PP”, que durant anys s’ha anat instaurant en l’àmbit de l’administració local.

El precandidat socialista es presenta “amb la força necessària” i amb la clara intenció de treballar per a tots i cada un dels habitants de Santa Eulària, per transformar el municipi “de dalt a baix” i per recuperar aquells projectes importants que “han quedat al calaix “per la falta d’inversió.

Eivissa 10 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *