El PSOE de Santa Eulària reclama que s’aclareixi el cost de les reparacions de la Plaça Espanya i el carrer Sant Jaume

El PSOE de Santa Eulària reclama que s’aclareixi el cost de les reparacions de la Plaça Espanya i el carrer Sant Jaume
12 gen. 2019

El grup municipal socialista de Santa Eulària des Riu demanarà a l’equip de govern municipal que aclareixi quin cost estan suposant per a l’Ajuntament les contínues reparacions que s’estan fent en el paviment de la plaça d’Espanya i a la cantonada dels carrers Sant Jaume i Isidor Macabich.

Mitjançant una pregunta amb sol·licitud de resposta en el proper ple de la corporació, els socialistes volen saber per què s’estan substituint, “una vegada més”, part de les rajoles situades en la part central de la plaça d’aquest espai públic i si és l’Ajuntament qui ha de fer front a les despeses que implica aquesta substitució. El PSOE considera que, tenint en compte que l’obra de remodelació de la plaça d’Espanya es va inaugurar el 2013 i la peatonalització del carrer Isidor Macabich es va fer l’any passat, “algú hauria de respondre davant les possibles irregularitats d’aquestes actuacions”.

En aquest sentit, el portaveu socialista municipal, Vicent Torres ‘Benet’, ha assegurat que “no és normal que contínuament s’estiguin realitzant reparacions en aquests espais. Això demostra que alguna cosa no s’ha fet correctament i esper que l’alcalde Vicent Marí ens ho pugui aclarir, així com qui està pagant les despeses derivades d’aquestes reparacions”.

Els socialistes entenen que “seria molt greu” que després d’una inversió de prop de 2,5 milions d’euros pel que fa a la remodelació d’aquests espais (juntament amb la plaça del Canó) aquestes deficiències les acabin pagant els i les ciutadanes de Santa Eulària, “que ja tenen prou en suportar les molèsties que suposen les obres”.

No és la primera vegada que el PSOE pregunta per aquesta qüestió. Una qüestió que s’estén a altres espais públics del centre de Santa Eulària que han presentat desperfectes que han ocasionat “més d’una ensopegada a algun vianant” per la mala execució de les obres”, com és el cas del Passeig de s’Alamera (la remodelació va suposar 1 milió d’euros més) o l’esmentada plaça del Canó.

Finalment els socialistes han mostrat la seua preocupació davant “les presses del PP” per voler executar obres i que aquestes presses tinguin un cost afegit a les arques municipals.

Santa Eulària des Riu, 12 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *