Armengol: “Sortim a guanyar les eleccions del 26 de maig, amb les millors candidatures”

Armengol: “Sortim a guanyar les eleccions del 26 de maig, amb les millors candidatures”
14 gen. 2019

El Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB) està preparat per sortir a guanyar les eleccions municipals, autonòmiques i europees del pròxim 26 de maig. Així ho ha manifestat al Consell Polític del PSIB-PSOE la Secretària General del Partit, Francina Armengol, que s’ha mostrat convençuda que “tenim les millors cares per poder explicar el nostre projecte polític per seguir transformant la realitat a les Illes Balears”.

Armengol s’ha referit expressament als candidats i precandidats dels municipis de més de 20.000 habitants, Consells Insulars, i presidència del Govern Balear, a qui ha agraït que “hagin fet una passa endavant per començar una precampanya electoral amb molta força, ganes i il·lusió”, i dels quals ha destacat que són gent “molt preparada” i capaç de posar “les millors candidatures al servei dels i les ciutadanes de Balears”.

En aquest sentit, la Secretària General del PSIB-PSOE ha afirmat que els socialistes “concorrem a les urnes amb la tranquil·litat de la feina ben feta i d’haver fet, aquests quatre anys, allò que havíem compromès amb els ciutadans i ciutadanes”, assegurant que “sortirem a guanyar” ja que “necessitam quatre anys més per consolidar tot allò que hem aconseguit i anar una passa més enllà”.

Precisament, el Consell Polític ha convocat la Conferència Política, que, coordinada per Iago Negueruela, definirà el projecte polític dels socialistes per als pròxims quatre anys. Armengol ha destacat que la Conferència “serà un procés obert a tota la ciutadania i absolutament participat”. Per això, “comptarà amb tretze experts de totes les àrees, tant de dins com de fora del partit, per aconseguir el millor programa per les Illes”.

Armengol ha fet recompte de les principals polítiques que ha duit a terme el Govern Balear, liderat pels socialistes, aquesta legislatura, destacant que són mesures que “varen sorgir de la Conferència Política que vàrem celebrar fa quatre anys, escoltant tots els sectors per detectar les necessitats dels nostres conciutadans i conciutadanes”, destacant les principals iniciatives de l’executiu en matèria de salut, igualtat, educació, mobilitat i sostenibilitat.

Palma, 12 de gener de 2019

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *